Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 250 m² bez realitkyVandrlice, Líšnice - Líšnice u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Vandrlice, Líšnice - Líšnice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji útulný domov kousek za Prahou a ještě blíž do lesa a do přírody. Vlaková zastávka (Bojov) je ca 7 minut chůze. Ostatní civilizace v dojezdové vzdálenosti do několika minut. Do Prahy pak ca 30 min autem.

Dům je prostorný, má celkem ca 250m2 na pozemku o velikosti ca 4000m2 (vlastní zahrada a vlastní les). My tu bydlíme ve třech, ale i pětičlenná rodina nebude mít nouzi o prostor. My se stěhujeme, protože naším snem je bydlení v prvorepublikové vile blíže Praze se stejně krásnou zahradou, jako je ta naše tady, což se nám vyplnilo.

První republika je však na hony vzdálená nedávno postavenému cihlovému domu s terasou a velkou zahradou okolo. Malá část terasy je pod střechou obrostlou pnoucí zelení, takže i za deštivých letních dní se dá odpočívat venku. Zahradu jsme se snažili udržovat, tak aby se na ní nemuselo pracovat od rána do večera. Je na ní spousta vzrostlých stromů jehličnatých i listnatých (cedry, sakura, borovice, duby, modřín ale i meruňka, třešně a jabloně) a také čtyři ohraničené záhony pro bylinky, rajčata, okurky a jahody… Jeden záhon využíváme hlavně pro tulipány, levandule a měsíček. Různě po zahradě máme rozmístěné maliny, ostružiny, angrešt a rybíz.

Co se týče soukromí, toho je tu naprostý dostatek. Ze dvou stran máme dvě obydlené parcely – jeden soused je za vysokými vzrostlými stromy na kraji pozemku poměrně daleko od obývací části na našem pozemku (přes 100m), takže o nich vůbec nevíme a druzí jsou staří usedlíci, chataři, kteří jezdí od jara do podzimu na víkendy. V tomto období, máme poměrně hustě zalistněnou společnou hranici pozemku. Pokud tedy nechceme, nekoukáme si do oken. Zbylé dvě strany jsou louka a les, který nám patří a prodáváme ho společně s domem a zahradou. Výhodou je, že také nehrozí další zástavba v nejbližším okolí.

Při vstupu domu vejdete do předsíně o velikosti 10m2, kde je vestavěná skříň po celé jedné délce stěny. Vejdou se tam boty pro celou rodinu na všechny roční období a pověsíte tam také většinu kabátů a jiných svršků (tak trochu bezedná skříň).

Z předsíně se dá pokračovat do obývací části, který je největší a zároveň nejsvětlejší prostor v domě 50 m2. Kuchyň je spojena s obývacím pokojem a celé dvě obvodové stěny jsou z velké části prosklené. Jsou zde tři možné vstupy na terasu. Máme tu také krb, který intenzivně využíváme k dotápění v chladnějším období. V patře nad krbem máme průduchy do dvou pokojů, které dokážeme vytopit pouze krbem i v zimě.

Kuchyň jsme celou rekonstruovali loni. Luxusní masiv dřevo s kameno-žulovou opalovanou pracovní deskou, dřez a baterie Franke. Jsou zde nové vestavěné spotřebiče značky Bosch (trouba, mikrovlnná trouba, myčka), indukční deska Whirlpool a americká lednička značky Samsung.

Za obývací částí je úzká chodba, kde máme dlouhou stěnu obsazenou knihovnou a dvoje dveře- jedny vedoucí do menší koupelny 3m2 (více než sprchový kout a wc se sem nevejde) a druhé vedoucí do malé technické místnosti / spíže pod schody. Na patře je ještě pokoj o velikosti 13 m2, který my využíváme pro návštěvy.

V prvním patře máme pak čtyři pokoje, z toho jeden průchozí a velkou koupelnu se sprchových koutem, vanou a dokonalým výhledem do korun modřínů a borovic přímo z vany. My pokoje využíváme jako 3 ložnice a pracovnu. Na stejném patře je také technická místnost, kde je elektrický kotel na vytápění (dálkově ovládaný přes aplikaci/iPhone), technologie k solárním panelům včetně jejich baterií (zabírá to ale minimum místa) a boiler na vodu. Vejde se tam i pračka a sušička. Dům má i svoji půdu přístupnou právě z prvního patra, my ji využíváme jako další úložný prostor.

Dům stojí na úpatí svahu, takže je částečně podsklepen ca 50 m2. Interiér sklepa jsme dodělávali loni, včetně nových kamenných dlaždic, nové sauny s kapacitou 4 osob a sprchy vedle ní.

Ohledně dalších technologií pak ve zkratce – elektrický kotel na topení, biologická čistička odpadních vod s retenční nádrží, vlastní studna na vodu (hluboká asi hodně, protože se nikdy nestalo, že by nám došla voda), mechanický filtr vody, změkčovat a UV lampa na pře-čištění vody na kojeneckou kvalitu. Dům je také nově vybaven solární elektrárnou o výkonu 3.7kW (inovativní in-roof systém místo tašek), která dodává energii na spotřebu celé domácnosti, zbytek ukládá do baterií či pokud jsou již plné tak prodává zpět do sítě. Ca půl roku se tak neplatí za elektřinu skoro nic a voda je díky studně také zdarma.

Dům je napojen na kvalitní mikrovlnný internet (ca 40Mb/s) a má nejnovější zabezpečení od firmy Jablotron (opět ovládání přes aplikaci na telefonu, 2 live kamery na domě pro sledování pohybu, apod)

Dům prodáváme částečně vybavený nábytkem (či dle domluvy).

RK NEPIŠTE A NEVOLEJTE PROSÍM

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557710
Dispozice6+kk
Dostupné od22. 4. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku4 000
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.