Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 28 m² bez realitkyKorunní, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj

Korunní, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízíme pronájem kompletně nově zrekonstruované garsoniéry v prvním nadzemním patře cihlového nájemního domu bez výtahu v blízkosti centra Ostravy na ul. Korunní (Ostrava-Mariánske Hory 70900). Byt je ideální pro ty, kteří hledají nejvyšší standard bydlení a veškerou občanskou vybavenost v pěší dostupnosti (pošta, městský úřad, nákupní centrum Futurum, tramvajová, trolejbusová a autobusová zastávka). V bytě jsou nové rozvody elektřiny v mědi, odpady v plastu, nové vchodové a interiérové dveře,nová dlažba a vinylová podlaha a také nové trojkomorové plastové okno a nová výmalba. Vybavení bytu dále zahrnuje kuchyňskou linku se sklo-keramickou deskou, koupelnu se sprchovým koutem a závěsným WC, a také úložné prostory v předsíni (sklepní kóje k dispozici). V případě zájmu je možné garsoniéru kompletně dovybavit nábytkem. Nájemné činí 6.000,-Kč/měs (+1.500,-Kč energie a služby). Vratná kauce je ve výší dvou měsíčních nájmů, tedy 12 000 Kč. Parkování je možné na ulici před domem. Byt je dostupný ihned.

We offer a fully renovated studio in close proximity to the Ostrava city centre. Studio is ideal for working professionals who seek the highest living standards and prefer complete public services within a walking distance (post office, town hall, shoping centre, tram, trolleybus and bus stop). Studio offers a completely new kitchnette, bathroom and built in wardrobe. Fully furnished option available on request. Long term lease is preffered. Monthly rent is 8.000,- CZK (with utilities included). Bond is equal to three monthly rents (the total of 24.000,- CZK). Parking is available on the street infront of the apartment building. Studio is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557859
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od22. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha28
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.