Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyMoskalykova, Brno - Sadová, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Moskalykova, Brno - Sadová, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 073 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


LOKALITA

Nabízíme k prodeji nadstandardně vybavený byt v nově vznikající lokalitě Sadová na severu města s krásným výhledem do okolí. Jedná se o jednu z posledních atraktivních lokalit ve městě určenou pro čisté bydlení, dobře dostupnou, nabízející nádherné výhledy na panorama Brna a zároveň přírodu na dosah a čistý vzduch z lesních masivů okolo Soběšic. V blízkosti (100m) se nachází nová mateřská škola, obchod, kavárna, restaurace, dětské hřiště a zastávka MHD (20 minut do centra).

BYT

Byt je dispozičně řešen jako 2+kk se šatnou, lodžií (3,4 m2) a prostorným sklepem (4,8 m2) v 3. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21,5 m2), ložnice (12 m2), chodby (4,8 m2), koupelny s toaletou (5 m2) a šatny (2,5 m2).

Obytné místnosti disponují velkými okny, díky kterým je byt velmi slunný, v každé místnosti jsou nainstalovány venkovní hliníkové žaluzie s elektrickým ovládáním. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči (Bosch), koupelnou (Ptáček) a laminátovou podlahou. Součástí předsíně je botník s věšákem. Vstupní dveře jsou bezpečnostní s tříbodovým zámkem. Po domluvě je možnost ponechat i ostatní nábytek.

DŮM

Dům s 18 bytovými jednotkami byl kolaudován v srpnu 2017, tudíž je stále v záruce. Splňuje nejmodernější současné trendy. Neobyčejně velký důraz je kladen na kvalitu bydlení a ekologii. Každý byt má také připravenost k napojení na fotovoltaický panel. V domě je kočárkárna/kolárna. Energetická náročnost domu splňuje kategorii „B“ - velmi úspornou.

NÁKLADY BYTU

Měsíční náklady na bydlení jsou velmi nízké 3200,- (elektřina, fond oprav, teplo - Teplárny Brno - vytápění horkovodem, výtah, správce, vodné - stočné, úklid)

DALŠÍ

K bytu je možno koupit parkovací stání na pozemku u domu za závorou v ceně 200.000,-Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557928
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.