Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 233 m² bez realitkyBabice - Velké Babice, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Babice - Velké Babice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme prostorný patrový dům na slunném pozemku (2 324 m²). Dům je udržovaný, ve velice dobrém technickém stavu, bez nutnosti rekonstrukce. V celé stavbě jsou plastová okna, v prvním patře byla instalována na konci roku 2018 (izolační trojsklo od německého výrobce Schüco). Všechny hlavní místnosti domu jsou orientovány na jih a jsou tak v zimním období vyhřívány sluncem. Stavba se nachází v malebné obci Babice, v zástavbě nových rodinných domů.

Hlavní část domu nabízí dispozici 6+1 s balkonem a terasou o celkové rozloze 178 m². V přízemí zádveří, chodba, koupelna, technická místnost a dva pokoje. V prvním patře obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyň, jídelna ve vstupem na terasu a pokoj.

Součástí domu je také menší byt o rozloze 55 m², který má vstup z vnitřního nádvoří a má dispozici 2+1. Obě bytové jednotky mají samostatné vstupy, ale je možné je snadno propojit. Vhodné i k podnikání, pronájmu či jako prostor pro hosty.

V obou bytových jednotkách je funkční plynový kotel, oba byty je ale možné napojit na jeden kotel. V domě je zaveden veřejný vodovod a domácí vodárna, kterou je do domu čerpána voda z vlastní studny.

Dále se na pozemku nachází stodola s elektropřípojkou, dvě garáže, menší dílna a hospodářské stavení zkolaudované v roce 2001 (prostory jsou vhodné také pro podnikání). Součástí hospodářské stavby je zázemí pro chov slepic (kurník, výběh), je zde dostatek místa i pro chov dalších hospodářských zvířat.

Před domem je prostorné nádvoří vhodné k parkování několika vozidel, dostatečně prostorné i pro dodávky či kamion.

Na zahradě byl v roce 2017 postaven zapuštěný bazén (3,7 x 5,5 m), zahrada je osázena živými ploty, ovocnými stromy a keři a poskytuje dostatek soukromí. Na pozemku je také pískoviště, zákoutí s ohništěm a altán k posezení s rodinou nebo přáteli u krbu (s udírnou pro labužníky).

V obci je prodejna potravin, nové dětské hřiště, sportovní hřiště a dvě autobusové zastávky s přímým spojením do Hradce Králové. V blízkosti domu jsou lesy, rybníky, okolí je vhodné k procházkám, houbaření a výletům na kole.

Dobrá dopravní dostupnost do Hradce Králové (15 km) a Chlumce nad Cidlinou (10 km). Nájezd na D11 cca 10 minut autem (45 minut autem do Prahy – Černý Most).

For sale we offer a spacious storeyed house on a sunny plot (2 324 m²). The house is maintained, in very good technical condition, without reconstruction. In the whole building there are plastic windows, on the first floor was installed at the end of 2018 (insulating triple glazing from the German manufacturer Schüco). All the main rooms of the house are facing south and are heated by the sun in winter. The building is located in the picturesque village of Babice, in the construction of new family houses.

The main part of the house offers 6 1 with balcony and terrace of 178 m². On the ground floor vestibule, hallway, bathroom, utility room and two rooms. On the first floor there is a living room with access to the balcony, kitchen, dining room with access to the terrace and room.

There is also a smaller 55 m² apartment, which has access from the inner courtyard and has 2 1. Both apartments have separate entrances, but can be easily connected. Also suitable for business, rent or as a guest space.

In both residential units there is a gas boiler, but both apartments can be connected to one boiler. In the house there is a public water supply and a home waterworks, which draws water from its own well into the house.

Furthermore, there is a barn with an electrical connection, two garages, a smaller workshop and a farm building approved in 2001 (the premises are also suitable for business). A part of the farm is a hen house (hen house, paddock), there is enough space for breeding other farm animals.

In front of the house is a spacious courtyard suitable for parking several vehicles, spacious enough for delivery or truck.

In 2017, the recessed swimming pool (3.7 x 5.5 m) was built in the garden, the garden is planted with hedges, fruit trees and bushes and provides enough privacy. There is also a sandpit, a corner with a fireplace and a gazebo to sit with the family or friends by the fireplace (with a gourmet smokehouse).

There is a grocery shop, a new playground, a sports ground and two bus stops with a direct connection to Hradec Králové. Near the house are forests, ponds, surroundings is suitable for walks, mushroom picking and cycling trips.

Good transport accessibility to Hradec Kralove (15 km) and Chlumec nad Cidlinou (10 km). Arrival at D11 about 10 minutes by car (45 minutes by car to Prague - Černý Most).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558010
Dispozice6+1
Plocha pozemku2 324
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha233
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.