Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 96 m² bez realitkyJugoslávských partyzánů, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Jugoslávských partyzánů, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Dispozice bytu: obývací pokoj, 2 ložnice, 2 koupelny, šatna, kuchyň, vstupní předsíň, balkon.

Byt je po kompletní rekonstrukci. Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s výhledem do parku. Byt má dvě ložnice a z jedné ložnice je vstup do soukromé koupelny s vanou. Druhá koupelna má sprchový kout a WC. Z kuchyně je vstup na balkon, který směřuje do vnitrobloku. V celém bytě jsou masivní dřevěné podlahy, v koupelnách je keramická dlažba a obklady.

Zastávka tramvaje přímo před vchodem do domu, na stanici metra Dejvická 5 minut pěšky. V okolí veškerá vybavenost, školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a další. Možnost parkování v přilehlých ulicích bez větších problémů – rezidenční oblast.

Byt se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze na pomezí Dejvic a Bubenče, je situovaný směrem do klidného parku s množstvím zeleně. Lokalita se nachází v blízkosti centra, ale zachovává si klidnou atmosféru s vynikajícími sousedskými vztahy. Je zde množství kaváren a cukráren, ale i dobrých restaurací. Příjemnou procházkou se lze dostat na Pražský hrad, do Stromovky i na Letnou, v blízkosti Obora Hvězda, Divoká Šárka a další místa pro sportovní vyžití v letních i zimních měsících. Také se zde celoročně koná množství vyhlášených kulturních a společenských akcí, jak pro dospělé, tak i pro děti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558122
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha96
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.