Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 25 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 650 Kč


Nabízíme kancelář o velikosti 26 metrů čtverečních v coworkingovém centru Node5.

Kromě klidu pro Vaši práci v soukromé kanceláři u nás budete mít přístup i do event space, který má přes den rušnou atmosféru a naleznete zde zázemí pro Vaše firemní schůzky. Rádi Vás obsloužíme na našem baru, kde si můžete dát kávu, snídani či oběd. K dispozici je také koupelna se sprchovým koutem a kuchyň, kde je veškeré vybavení včetně lednice, mrazáku, trouby, kuchyňské linky atd.

V Node5 pracují nadšenci i profesionálové a snadno zde naleznete lidi Vám blízké. Několikrát do měsíce pořádáme eventy, na kterých můžete potkat zajímavé lidi.

V kanceláři se nachází stoly, skříňky a židle, ale není problém si přinést cokoliv vlastního. Kancelář je vhodná pro 5 - 10 osob. Zastavte u nás, kdykoliv v otevírací době( Po-Čt 9-18 a Pá od 9-15). Společně se dohodneme a vše Vám ukážeme.

Node5 se nachází na Praze 5 - Smíchov. Dostanete se k nám busem, tramvají nebo metrem na stanici “Na Knížecí” a 5 minut na adresu Radlická 180/50 (ze zastávky Anděl 9 minut). Auto je možné nechat na hlídaném parkovišti Anděl vedle Radlické kulturní sportovny.

K dispozici máme momentálně 2 kanceláře.

Smluvní kontrakt platí na dobu minimálně jednoho roku.

www.node5.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558300
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha kanceláře25
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.