Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Bakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Byt je ve 3. podlazi v klidném prostředí s výhledem na park a řeku. Jedná se o dvoupokojový byt se šatnou a balkonem. Dům je po rekonstrukci, cihlový s novými okny a výtahem. Byt je po kompletni rekonstrukci interieru, nova koupelna, kuchyne vcetne spotrebicu, podlahy a je idealní pro dvě osoby. Prosím, žádná zvířátka. Parkování možné ve dvoře. Byt je v idealni lokalite, je u zastávek tramvají a poblíž středu města. K nastehovani ihned.

The apartment is situated on the 3rd floor with a view of the park and river. Includes open floor plan kitchen and living room plus1 bedroom, 1 bathroom, walk-in closet, build in closet, and balcony. The building was recently remodeled with new windows and elevator. Unit underwent full reconstruction, new bathroom, kitchen brand new appliances and floors and is an ideal fit for 2 people (no pets, please). Parking is available in the courtyard. Short walk to many tram and bus lines or a 10-minute walk to city center. Apartment is move in ready.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558656
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.