Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkySlovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Slovinská, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za energie3 300 Kč
+ Vratná kauce20 800 Kč


Nabízíme tento krásný, kompletně zrekonstruovaný a plně vybavený byt, který se nachází v atraktivní lokalitě Brno - Královo pole s velmi dobrou dostupností do centra. Byt je situován na klidném místě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti zastávky tramvají č. 1 a 6.

Byt o výměře 46 m2 se nachází v druhém patře cihlového domu s výtahem. Disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem o výměře 17m2 a ložnicí s prostornou šatnou o velikosti 21 m2.

Zánovní, na míru postavená a prostorná kuchyňská linka je vybavena kvalitními vestavěnými spotřebiči: indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Kuchyň je taktéž vybavena veškerým potřebným nádobím. V koupelně se sprchovým koutem se nachází pračka se sušičkou. Celý byt je vybaven nábytkem laděným do světlých tónů, který umocňuje pocit prostornosti a světlosti pokojů a poskytuje nájemníkům vysoký standard moderního bydlení. Samozřejmostí je množství vestavěných úložných prostor.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby a patří k němu velká sklepní kóje. Ve dvorním traktu domu je možnost využití velké zahrady s posezením. Parkování na parkovacích místech v modré zóně přímo před domem je bezproblémové.

Měsíční nájem činí 17 500 kč + 3 300 kč (pro 1 osobu), nebo + 4 500 kč (pro 2 osoby zálohy na energie. Taktéž je nutné uhradit vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně energií.

Byt je volný od začátku května a je připravený k nastěhování, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Inzerát platí do smazání. Jako nájemníky hledáme nekuřáky bez domácích mazlíčků.

We offer you for rent this beautiful newly reconstructed apartment. The apartment is situated in favored locality of Brno-Kralovo pole with very good access to the center. Groceries and restaurants as well as other shops are very close and the apartment itself is in very calm neighborhood. Tram stop for no. 1 and 6 is just two minutes walking distance.

The 46m2 flat situated on the second floor of apartment building equipped with elevator. There is a hallway, living room with kitchen (17m2) and bedroom with spacious closet (21m2).

The kitchen is new and custom made and includes quality equipment such as induction cooktop, oven, kitchen hood, dishwasher, microwave and refrigerator with freezer. It is also equipped with convenient kitchenware. In the bathroom with shower there is also situated new washing machine and dryer. The apartment is furnished with stylish equipage in light and neutral color palette, so the rooms feel very spacious and meet requirements of comfortable modern living. There is also variety of built-in storage units and spacious basement unit.

This apartment is suitable for one or two people. The parking right in front of the building is very convenient. The owner is fluent in English, Czech and French so there is no communication barrier.

Monthly rent is 15.000 CZK + energies 3.300 CZK (for 1 person) or 4.500 CZK (for 2 persons). Also it is needed to cover refundable deposit in amount of one monthly rent.

The apartment is vacant by the beginning of June and ready to move in. In case of interest don’t hesitate to contact me for further information and tour dates.

*Previous tenants’ review*

"We had a grand time in Brno and in this flat and we really enjoyed having you and your parents as landlords, all was excellent. Thank you for everything."

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu661317
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDCharvatská
🚶 203 m (2 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚘 1 110 m (3 min)
ObchodČeské potraviny
🚶 223 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 390 m (5 min)
RestauraceHospůdka U Šošona
🚶 73 m (1 min)
LékárnaLERAM
🚶 152 m (2 min)
ŠkolaZŠ Palackého 68
🚶 485 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Brno Purkyňova 21
🚶 766 m (9 min)
SportovištěLadie's Gym
🚶 424 m (5 min)
Hřiště
🚶 275 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.