Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 242 m² bez realitkyBlízkov - Blízkov, Kraj Vysočina

Blízkov - Blízkov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 449 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 627 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dvoupodlažní řadový rodinný dům (přízemí 2+1, patro 3+kk) s velkou zahradou, v obci Blízkov, 10 km od Velkého Meziříčí a 3 km od nájezdu na D1.

Zastavěná plocha domu je 180 m², plocha zahrady 1700 m². Dům je orientován na JZ.

Přízemí prošlo kompletní rekonstrukcí v roce 2008 (původně z roku 1939) - kuchyňská linka, koupelna, rozvody vody a elektřiny, nová plastová okna VP s izolačním dvojsklem, podlahy (dlažba a lino), částečně omítky na původním zdivu (cihla, kámen). Jeho součástí je chodba s wc, obývací pokoj (15 m²), kuchyně (13 m²), koupelna (6 m²), komora (3,5 m²), ložnice (12 m²) a technická místnost (12 m²) s plynovým kotlem Baxi (vytápění a ohřev vody) a 300 l bojlerem. Pro ohřev vody a přítop (jaro – podzim) slouží také solární panel o ploše 6 m² umístěný na zahradě za domem.

Patro domu z roku 2012 bylo kompletně nově přistavěno. Z přízemí je dostupné po schodech lemujících velké francouzské okno s výhledem na hřiště a zeleň. Součástí je pokoj (15 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem (25 m²), samostatná koupelna (5 m²) a wc, chodba, ložnice (15 m²). V obývacím pokoji jsou dveře určené pro vstup na zahradu - nutno zpřístupnit (možno využít rovněž pro přístavbu terasy, balkonu apod.).

Celý dům má nový fasádní nátěr, střechu Bramac, novou vodovodní přípojku a napojení na novou kanalizaci ústící do čističky odpadních vod. Součástí je také přístřešek pro parkování auta, sklep (10 m²), studna pro zalévání.

Součástí velké zahrady s ovocnými stromy v mírném svahu je také zahradní domek pro klidné posezení a uskladnění zahradního nářadí apod.

Z obce Blízkov je dostupná pravidelná autobusová doprava do obce Měřín, kde je veškerá občanská vybavenost.

Skromnější přízemí, klidná rozlehlá zahrada, světlé patro a výborná dostupnost okolních měst (Velké Meziříčí 10 min., Jihlava 20 min., Brno 35 min.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558900
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha242
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 000
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.