Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena6 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází na Praze 5 - Smíchov ve 3. patře bytového domu o dispozici 3+KK 72 m2 a je v osobním vlastnictví. Předsíň cca 8 m2, vestavěné skříně a předsíňová stěna na míru, podlaha původní dlažba. Koupelna cca 2 m2, kompletně nové rozvody vody, elektřiny, nová sanita, nová dřevěná podlaha – olejované palubky, olejované masivní skříňky a police na míru. Ložnice cca 22 m2, orientace na jih do klidného vnitrobloku, vestavěná skříň na míru, podlaha parkety. Obývací pokoj s kuchyňským koutem cca 22 m2, orientace na sever (hlavní ulice), podlaha parkety, nová kuchyňská linka se spotřebiči. Dětský pokoj cca 18 m2, orientace na sever, vestavěné masivní patro na spaní, podlaha parkety. Celý byt prošel koncem roku 2015 rekonstrukcí. Kompletně nové topení, měděné vedení zasekané do zdi, vlastní plynový kotel. Nové instalace vody a odpadů. Kompletně nová elektřina v mědi. Plastová okna dle požadavků památkářů. Perfektní zvuková izolace z hlavní ulice.

V každém patře domu jsou dvě bytové jednotky, které mají vždy jeden společný balkon na chodbě. K bytu patří sklepní kóje cca 3 m2. Možnost využití společného sklepního prostoru k uskladnění například jízdních kol, kočárků apod.

Dům má 10 bytových jednotek + 1 sklepní ateliér a je téměř po kompletní rekonstrukci (plyn, elektřina, střecha, vnější fasáda, fasáda a výmalba chodby). Chybí pouze dodělání fasády do vnitrobloku a povrchová úprava zábradlí balkónů. Součástí domu je dvorek se zahrádkou na jižní straně. Perfektní k využití v létě. SVJ nemá žádný dluh a zůstatek účtu SVJ je kladný.

Dopravní dostupnost je 5 minut pěšky na Smíchovské nádraží, 5 minut tramvají na Anděl. Autem je v blízkosti tunelový systém pražského okruhu. Zároveň téměř za domem začíná svah na Dívčí Hrady a k Prokopskému údolí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559071
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.