Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyPapírníkova, Praha - Kamýk

Papírníkova, Praha - KamýkVybaveno
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízime k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk v prvním patře revitalizovaného panelového domu s výtahem (zateplená fasáda, plastové okna s izolačním dvousklem, nový výtah, nové vstupní dveře, revitalizované balkóny, nová střecha).

Byt s celkovou podlahovou plochou 62m2 disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem o velikosti 26,8m2, ložnicí 13,3m2, dětským pokojem 9,4m2, koupelnou, samostatným WC a komorou. K bytu náleží také lodžie o velikosti 3m2 (vstup z ložnice) a sklepní kóje 1,7m2. Byt je po celkové rekonstrukci - zděné jádro, plovoucí podlahy v obytních místnostech, dlažba v kuchyni, na toaletě, v koupelně, komoře, ve vstupní chodbě a na balkóně. Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnka a sklokeramická varná deska zn. Baumatic, lednička zn. Whirpool, myčka Siemens, nástěnná digestoř), granitový dřez. V ložnici, dětském pokoji a ve vstupní chodbě jsou vestavěné šatní skříně. V koupelně rohová vana. Vstupní bezpečnostní dveře (4. bezpečnostní třída, hlukově i požárně izolační). Na oknách ve všech místnostech síťky/dveře proti hmyzu.

Byt je světlý, orientován na západ, s výhledem na dětské hřiště.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, v blízkosti školka, základní škola, Prague British school, supermarket Albert. Zastávka MHD ve vzdálenosti 290 a 350m, nejbližší stanice metra linka C Kaceřov (v plánu i stanice Metra D a tramvajová zastávka). Blízko přírodní parky Modřanská rokle a Kamýcky les. Klidná oblast s bezproblémovým parkováním, možnost i pronajmutí podzemního garažového stání. Nedaleko nájezd na Pražský okruh, v dojezdové vzdálenosti nákupní centra Novodvorská plaza, OC Chodov, Arkády Pankrác.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559469
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.