Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkySokolovská, Praha - Karlín

Sokolovská, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 63,1 m2 se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Karlín. Byt je v 3. nadzemním podlaží cihlového domu. Orientace bytu je na jih do ulice Sokolovská. Dům je ve velmi dobrém stavu, má celkem 6. podlaží, nový výtah.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí, včetně nových rozvodů elektřiny a plynu, vytápění je pomocí kondenzačního kotle. Byt má dva prostorné, neprůchozí pokoje, každý o výměře 23 m2. Kuchyň je bez okna o výměře 12 m2, koupelna s vanou, WC a podlahovým topením, v chodbě jsou ve stropní části úložné prostory. V bytě zůstává kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice s mrazákem a vestavěná skříň v předsíni.

Společný balkon je v mezipatře s výhledem do dvora. K bytu je možné si pronajmout sklep. Družstvo je velmi dobře fungující. V příštím roce v domě proběhne výměna špaletových oken.

Družstevní vlastnictví. Zbývající nesplacená anuita činí anuita 660 tis. Kč. Lze financovat hypotékou pouze se zástavou jiné nemovitosti. Neplatí se daň z nabytí nemovitosti.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Stanice metra Křižíkova je minutu pěší chůzí od domu. Pěšky lze také dojít do centra města Prahy. Byt je vhodný i jako investice k následnému pronájmu, a to díky jeho výbornému umístění a dispozičnímu řešení.

RK NEVOLAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559474
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.