Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 84 m² bez realitkyPísnická, Praha - Kamýk

Písnická, Praha - Kamýk
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chcete mít nerušený výhled na celou Prahu? Nemáte rádi, když Vám někdo kouká do oken? Hledáte velký, slunný a prostorný byt? Máte hodně dětí a nevíte, kam je poskládat? A k tomu všemu nevíte, co s penězi? – Tak přesně pro Vás je tento inzerát!

Nabízím k prodeji byt 4+1 v Praze 4, ul. Písnická. Byt má prostornou lodžii, patří k němu sklep v přízemí a k tomu ještě další komora na patře, která má dokonce i okno. Tedy spoustu prostoru pro různé harampádí a havěť. Co byt nemá, je naše seniorka, na kterou je už moc velký, a proto ho prodáváme.

Byt má klasické schéma panelového domu z 80. let – předsíň, samostatná kuchyně, jádro s koupelnou a samostatným WC a k tomu 4 pokoje. Za celý den se ani nemusíte potkat s ostatními členy rodiny. Byt je vyklizený, v původním udržovaném stavu, takže přesně něco pro milovníky zašlých časů. Komu dělá dobře pohled na starý dobrý umakart a brouzdání bosou nohou po linoleu, jistě bude nadšen. Ovšem ostatním spíše doporučuji pustit se do nenáročné rekonstrukce, do které se naší důchodkyni již nechtělo. Rekonstrukce má samozřejmě ohromné výhody, protože za rozumné peníze si koupíte byt, ve kterém si vše uděláte podle svých představ a nejbujnějších fantazií. Už si nemusíte kupovat byt po rekonstrukci, který je akorát o to dražší a kupujete si vkus cizích lidí. Kupte si náš holobyt a aplikujte na něj vkus vlastní! Je tu pro Vás připraveno spousta ploch pro nátěry meruňkové, pistáciové a okrové barvy, dekorativní obklady, rustikální podhledy a podobné fajnovosti. Ale lépe bude, když se svěříte do péče architekta – spoustu schopných a nadaných Vám mohu doporučit. Některé stěny jsou nenosné, takže by bylo možné provést i úpravu dispozice, samozřejmě s posvěcením statika.

Byt se nachází v 11. patře z dvanácti. Kolem je sem tam nějaký panelák, ale hlavně původní vilová zástavba, domky a zahrady. Máte tedy jistotu, že Vám nic před okny již nevyroste. Byt má orientaci na tři světové strany a jsou z něj překrásné výhledy. Dokonce je vidět i Pražský hrad, ale to už je lepší mít dalekohled. Když už ho budete mít, můžete pak pozorovat i spoře oděné sousedy na koupališti Lhotka, které je kousek od domu a bylo nedávno zrekonstruované. Teď je to prý dokonce biotop. Cha!

Byt je družstevní a družstvo dobře hospodaří. Na našem sídlišti jsme šli vždy všem příkladem a jako první v okolí jsme měli zatepleno, nové stoupačky, střechu, okna, nový výtah atd. A když už bylo vše hotovo a dál se v družstevním banku hromadily peníze, utrácely se za fajnovosti typu fitness místo sušárny. Aktuálně se budou velebit chodby a společné prostory. Totiž vzhledem k tomu, že dům je nejvyšší v okolí, jsou na něm antény mobilního operátora a to generuje již dlouhá léta pěkný a stabilní příjem do družstevní pokladny.

No ale abych jen nechválil. Tím, jak vše vždy perfektně fungovalo, neměli sousedé nikdy potřebu převádět byt do osobního vlastnictví. Což já osobně považuji za chybu. Ale už možná dorůstá v domě mladší generace, která ty touhy má. Jediná výhoda družstevního vlastnictví je tedy ta, že nemusíte při koupi platit daň z převodu nemovitosti.

Okolí domu je přívětivé, družstvo má vyřešené pozemky, na kterých stojí (ve svém vlastnictví) a kolem je i dost parkovišť, na kterých se ještě pořád dá sehnat místo k parkování. To, že je v okolí veškerá občanská vybavenost, tu psát nebudu, protože to do těch inzerátů píše úplně každý, že.

Takže, kdo jste to dočetl až sem, máte můj obdiv. Pokud Vás to zaujalo a pokud Vám nestačily fotky, které jsem nafotil mobilem vyrobeným v Čínské lidově demokratické republice, objednejte se na prohlídku. Při objednávce dvou a více prohlídek bude třetí zdarma! :-)

Telefon na mě je +420 777 343 903. Pokud mi zavolá někdo z realitky, se zlou se potáže. I kdyby to byla ženská! Realiťáků mám hromady, já potřebuji kupce :-)

Takže všichni opravdoví zájemci jsou vřele vítáni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560544
Dispozice4+1
Dostupné od11. 5. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha84
VybavenoNevybaveno
Podlaží11
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.