Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyÚdolní, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Údolní, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 430 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmu kompletně zrekonstruovaný, stylový byt 3+1 v 2. patře (3.NP) udržovaného, cihlového domu s výtahem. Byt se nachází ve vynikající lokalitě, v samotném centru Brna. V okolí domu se nachází veškerá občanská dostupnost (obchody, služby, kavárny, atd.). Byt je tvořen dvěma světlými, prostornými pokoji s renovovanou parketovou podlahou. Dále pak moderní kuchyní s kuchyňskou linkou dělanou na míru s vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, el. trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba vše značky Electrolux) a ze které je vstup na balkon, který je směřován do klidného vnitrobloku. Ze vstupní chodby bytu je přístup do obývacího prostoru se skříněmi, televizním stolkem a policovým systémem, vše děláno na míru. Moderně udělaná koupelna se sprchovým koutem vč. pračky a sušičky značky LG (umyvadlo zn. Laufen, baterie Grohe), toaleta samostatně. Celý byt působí velice příjemným, ale zárověň luxusním dojmem. Po dohodě je možnost dovybavit pokoje dalším nábytkem (např. postele, stolky a skříně). V domě je společná kočárkárna/kolárna. Byt je k dispozici okamžitě. Ideální bydlení pro milovníky blízkosti centra a zároveň klidu. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. Celkové měsíční náklady na dvě osoby činní: nájemné 19.500 a zálohy na služby 2.430,-Kč (bez internetu a elektřiny). Požadována vratná kauce ve výši 25.000,-Kč. Kousek od domu je možné si pronajmout garážové stání.

I offer the rent of renovated, stylish apartment 3 + 1 on the 2nd floor of the brick house. The apartment has excellent location in the center of Brno, street Údolní. In the vicinity of the house are all civic services (shops, services, cafes, university, hospital, etc.). The apartment consists of two bright, spacious rooms with renovated parquet floor. There is modern kitchen with kitchen made on with a custom built-in appliance (refrigerator, dishwasher, electric oven, induction hob, microwave all Electrolux brand) in the flat. From the kitchen is the entrance to the balcony, which has direction to the quiet courtyard. From the entrance hall of the apartment is access to the living area with cupboards, TV table and shelf system, all fitted made. Modern bathroom with shower, incl. washing machine and drier of the LG brand (washbasin Laufen brand, Grohe batteries), toilet is separately. The whole apartment is very pleasant, but it has a luxury impression. Upon price agreement with the owner, it is possible to buy and provide rooms with other furniture (eg. beds, tables and cupboards).

There is a common storage for bikes/strollers in the house. The apartment is available from 1st JUNE 2019. For more information and schedule a viewing of the apartment contact broker. The total monthly cost of four people is: rent 23,000 plus advances of service charges incl. electricity 3800, -CZK (without internet connection and). Required refundable deposit of 25,000, -CZK. Plus commission of real estate 23.000, -CZK. The price of rent is negotiable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562450
Dispozice3+1
Dostupné od3. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.