Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkySkupova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Skupova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena2 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 326 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt 2+1 v 8.patře panelového domu s výtahem. Celková výměra je cca 45 m², k bytu náleží sklepní kóje.

Byt se skládá z předsíně, koupelny s WC, obývacího pokoje, kuchyně s jídelním koutem a ložnice. Všechna okna vedou do klidné části čtvrtě. Byt je po celkové rekonstrukci (rozvody EL.a vody, plastová okna, koupelna i kuchyňská linka, v celém bytě je položena nová plovoucí podlaha). V bytě je dálkové ústřední topení. Orientace celého bytu je na jih.

Byt je částečně vybaven. V předsíni se nachází velká úložná skříň a šatní stěna s botníkem, koupelna je kompletně vybavena včetně pračky a v obývacím pokoji je k dispozici kožená rozkládatelná sedačka.

Parkování je možné přímo před domem.

Byt se nachází v klidné části Olomouce – Nové Sady s výbornou dopravní dostupností. Před domem se nachází zastávka Trnkova tramvaje číslo 3 a 5, se kterou se snadno dostanete jak do centra města, tak na hlavní vlakové nádraží.

Do 10-15 minut pěšky se lze dostat jak do nákupního centra Šantovka, tak do parku Smetanovy Sady. Centrum města je vzdáleno asi 15-20 min chůze.

V blízkém okolí se nachází supermarkety jako Penny, Albert a Lidl.

Byt je volný ihned

Při rychlém a solidním jednání dohoda možná.

I am selling a sunny flat 2+1 on the 8th floor in a house with an elevator. The surface counts 45 m², a small cellar is also a part of the apartment.

Flat itself consists of an entrance, bathroom with toilet, living room, kitchen and bedroom. Flat has been fully reconstructed (new kitchen, bathroom, floors, windows made of plastic, electric and water installations)

All windows lead to a calm side street and are oriented to the south.

Flat is partly furnished. There is a big wardrobe in the entrance corridor, bathroom is fully furnished (washing machine included) and you can find a leather folding sofa in the living room.

Car can be parked directly in front of the house.

Apartment is located in a quiet area of Olomouc- Nové Sady and has a great infrastructure. Right next to the house (1 minute walk) is a tram station of the tram 3 and 5 so you can easily reach both centre of the town and main railway station.

Big shopping mall Šantovka is only 10-15 minutes walk, same as a park Smetanovy Sady. City centre can be reached within 15-20 minutes walk.

There are many supermarkets nearby such as Penny, Albert and Lidl.

Flat would be available in August 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563741
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Podlaží8
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.