Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 114 m² bez realitky9. května, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Rezervováno
9. května, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bydlení 5 minut od lesa a zároveň v dosahu hlavního města nabízí tento útulný a světlý byt 2+1 S PŮDOU v Mníšku pod Brdy. Nachází se ve 3. podlaží menšího cihlového domu z 50. let minulého století, kde jsou pouze 4 bytové jednotky v každém vchodě. Okna bytu jsou směrována na jih, západ a sever a nabízejí pohled do okolní zeleně a klidné rezidenční zástavby. Příjemné posezení je možné na balkóně. K bytu navíc přísluší prostorná dílna (12m2) a sklepní kóje a především půda, kterou lze stavebně s bytem propojit a přestavět tak na mezonetový byt (ZÍSKÁTE TAK OBYTNOU PLOCHU 114 m2!).

V obývacím pokoji jsou krbová kamna na dřevo, jimiž lze vytopit celý byt nebo je jen používat při romantických večerech. Na podlaze jsou původní zachované parkety stejně jako v ložnici. Ložnice je světlá, situovaná na jihovýchod, s velkým dvojkřídlým oknem.

Kuchyň sice čeká na někoho šikovného, kdo si ji přetvoří k obrazu svému, ale už teď se v ní dá výborně a pohodlně vařit. V koupelně je menší vana se sprchou, umyvadlo a WC (bojler a elektrokotel k vytápění).

Byt je po částečné rekonstrukci (rozvody elektřiny a ústřední topení, plastová okna aj.). Celkovou rekonstrukcí prošel v roce 2018 také celý dům (zateplení, elektrorozvody, společné prostory), v roce 2016 byly renovovány rozvody vody a odpadu. Byt má bezpečnostní dveře a poskytuje příjemné klima v každém ročním období.

Užitná plocha bytu je 57,5 m2 (balkón není součástí výměry, 2 m2 sklepní kóje), nebytového půdního prostoru 60 m2 (je třeba počítat se šikmením střechy a dvěma komíny).

V Mníšku pod Brdy je veškerá občanská vybavenost, i proto je vyhledávanou a oblíbenou lokalitou jak pro bydlení, tak výlety. Město je navíc výborně dopravně dostupné do Prahy nejen autem, ale i veřejnou autobusovou dopravou (nejbližší zastávka je 5 minut od domu). Parkování osobního auta je možné před domem. A jako bonus budete mít skvělé sousedy!

RK, PROSÍM, NEREAGUJTE, DĚKUJI!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564036
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha114
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.