Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyÚjezd, Praha - Malá Strana

Újezd, Praha - Malá StranaVybaveno
Cena4 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 848 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVACE! - Chytře zrekonstruovaný investiční byt v 1.patře, v kouzelné části Prahy 1 - Malé Strany nedaleko Petřina, Kampy a Karlova Mostu, o rozloze 25m2 poskytuje dokonalé využití na krátkodobý pronájem, tak i k bydlení.

Byt je v 1. podlaží udržovaného domu s tichou záhradou. Dispozice bytu tvoří stylová koupelna s toaletou, romantická volně stojíci vana, důmyslně navržené úložné prostory a to všechno krásne doplňují benátske štuky na stěnách i na podlaze v kombinaci s parketami. V koupelně je umístněna i pračka.

Jedna velká místnost nádherně vymalovaná stylovými benatskými štuky disponuje kuchyňským koutem, který je integrován do dokonale přepracovaných a na míru navržených skříň poskytujícím až nevýdané množství úložného prostoru. Do steny je také chytře umístněn ohromný zasouvací stůl a televize.

Celý byt je vybaven designovými vypínačmi a elekt. zásuvkami prestižní značky Berker.

Nová dřevěná okna se žaluziemi poskytují dostatečný komfort a klid, takže zapomenete, že jste v centru.

Byt je orientován na jih, s možností využití pavlače s výhledem do tiché zahrady. Všude v bytě jsou nádherné nově repasované bukové parkety.

K bytu přísluší klep. Dům má vlastní kotelnu, kterou se vytápí všechny bytové jednotky.

Možnost placeného parkování na parkovišti Tyršova domu, co je hned přes ulici.

Kromě zřejmých kulturních památek je také v lokalitě veškerá občanská vybavenost. malebné obchůdky, kavárničky, restaurace, dokonce i školy a školka. Nedaleko je romantická Kampa, za domem Petřín, tramvajová zastávka 2 min od domu s rýchlym dosahem do 5min na metro trasy A, nebo B.

Malá Strana, přezdívaná barokní perlou Prahy, je nejkouzelnější a nejromantičtější částí Prahy. Dějiny Malé Strany však sahají mnohem dále než do období baroka, protože většina zdejších barokních staveb vznikla teprve po ničivém požáru v 16. století, jemuž padly za oběť dřívější stavby. Malá Strana se pyšní pohádkovým kouzlem, jež odolává času a udržuje živého ducha minulých staletí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565959
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.