Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitky28. pluku, Praha - Vršovice

28. pluku, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím pronájem celého bytu 3+1 (67 m2) od 1.2.2010, pro 4-5 osob v klidné a velmi dobře dostupné lokalitě - ul. 28. pluku, Vršovice, Praha 10. Byt se nachází ve 4. patře s výtahem, jsou zde zařízené 2 pokoje, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a samostatné WC. K dispozici je pračka, lednička, sporák, rychlovarná konvice, internet, postele, skříně. Dostupnost: do 8 min na Floře (A), 3 min Želivského (A), za 15 min na Žižkově, 17 min Florenc (B, C). Do 500 m je nákupní centrum Eden, kde se nachází Tesco. Preferuji slušné a pořádné studující / pracující dívky (není podmínkou). Kaucí je dvouměsíční nájemné. Ráda zodpovím jakékoliv dotazy. Ne RK.

Condo 3+1 avaiable for rent. The flat is ready to move in and fully equiped. Location of the flat is close to city centre and public transport network. The flat is in a very quiet and calm building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56599
Dispozice3+1
Podlaží4
Plocha67
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.