Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2280 m² bez realitkyŠemnice - Pulovice, Karlovarský kraj

Rezervováno
Šemnice - Pulovice, Karlovarský kraj
Cena1 073 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 551 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek s rybníkem u Ohře, Šemnice 2 280 m2

Nabízíme k prodeji pozemek situovaný na jihovýchod, který se nachází na okraji obce Šemnice v zahradnické osadě, téměř u řeky Ohře. Pozemek je rovinatý a je lemován okrasnými dřevinami, které vytvářejí příjemný stín, ale většina půdy zůstává během dne slunečná.

V současné době je zde chata s zastavěnou plochou 40 m2, bohužel je v neudržitelném stavu a není ji již možné rekonstruovat. Chata ma cislo evidencni 55. Podle územního plánu je povolena novostavba s zastavěnou plochou 228 m2, sedlová střecha. Za chalupou se nachází rybník, do něhož pronikají 2 potoky s pramenitou vodou. V dolním rohu pozemku je vodovod od rybníka přímo do řeky. Je také možné odstranit vodu z pozemku přímo do vodovodu nebo ji použít jako zdroj vody pro domácnost. Příjezdová cesta je v dolní části pozemku. Celý pozemek je oplocen plotem z drátěného pletiva a zelený plot zajišťuje naprosté soukromí ze všech stran. Na pozemku není přivedena voda ani kanalizace, to by bylo potřeba zajistit. Elektrické připojení je na hranici pozemku, vedle příjezdové cesty. Po celý rok zde žijí rodiny ze 3 sousedních pozemků. Autobusová zastávka je asi 1 km, Karlovy Vary jsou vzdálené necelých deset kilometrů. Okolí nabízí mnoho příležitostí k rekreaci a sportovním aktivitám.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566919
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 280
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.