Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 58 m² bez realitkyJemnická, Praha - Michle

Jemnická, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Vlastní kanceláře v prestižní čtvrti Brumlovka s výhledem do zeleně

Pronajmeme kanceláře v prostorách Brumlovka Business Centra (https://www.bbcentrum.cz/en). Jde o moderní, příjemnou čtvrť, s vynikající dopravní dostupností z metra Budějovická a s veškerým zázemím (obchodní zóna, pošta, supermarket, 4 jídelny, 2 vegetariánské restaurace, fitness centrum s bazénem – vše do 1 minuty chůze). Budova sousedí s rezidenčním parkem Baarova.

Jde o 4 sousedící kanceláře o velikosti 35 m2, 20 m2, 10 m2 a 10 m2. Kanceláře jsou zasíťované, vybavené klimatizací, koberci a předokenními žaluziemi. Všechny kanceláře zaručují naprosté ticho a soukromí. Největší z nich je luxusní rohová prosklená kancelář vhodná pro meetingy, coworking, školení, nebo jako sídlo vedení. Na ni navazují 3 samostatné kanceláře. Každá má samostatný vchod.

Na patře je k dispozici kuchyňka, toalety a koupelna se sprchou. V budově je střešní terasa s posezením a parkovací místa v přízemí. Recepce a security je k dispozici 24/7.

Cena za pronájem od 7.000, -Kč (kancelář 10 m2). Místnosti je možné pronajmout samostatně, v případě pronájmu všech kanceláří možná sleva na nájemném.

Offices in the prestigious Brumlovka district overlooking the park

We rent offices on the premises of Brumlovka Business Center (https://www.bbcentrum.cz/en). It is a modern, pleasant neighborhood with excellent transport links and all facilities (post office, pharmacy supermarket, 4 dining rooms, 2 vegetarian restaurants, fitness center with swimming pool - within walking distance). The building is adjacent to the Baarova residential park.

These are 2 to 4 adjacent offices of 35 m2, 20 m2, 10 m2, and 10 m2. Offices are networked, equipped with air conditioning, carpets, and window blinds. All offices guarantee total silence and privacy. The largest of them is a luxury corner glass office suitable for meetings, coworking, training sessions or as a headquarters.

On the floor, there is a kitchen, toilets, and a bathroom with shower. The building has a rooftop terrace with a seating area and there are parking spaces on the ground floor. The reception and security are available 24/7.

Rental price from CZK 7,000 (office 10 m2). Rooms can be rented separately, in case of renting all offices possible rent reduction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567341
DispoziceOstatní
Dostupné od10. 7. 2019
VlastnictvíOstatní
PENBB - Velmi úsporná
Plocha kanceláře58
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.