Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 110 m² bez realitkyU Tenisu, Praha - Košíře

U Tenisu, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Pronájem luxusního, světlého bytu o výměře 110 m2 5+1, se soukromou zahradou 90 m2 v atraktivní lokalitě na Cibulce, který se skládá z velké haly, jídelny, obývacího pokoje/pracovny a dvou ložnic (je možné upravit uspořádání tak, že ložnice budou tři). Byt je čerstvé renovovaný a vybaven krásnou jídelnou s kuchyní s vestavěnými spotřebiči včetně myčky, dále zařízeno velkou vestavěnou skříní v ložnicí a nábytkem. V obývacím pokoji/hale je nová smart TV apod. Všechny pokoje mají výhled do zeleně, z haly/obývacího pokoje je krásný výhled do Motolského údolí. Dále byt disponuje koupelnou s WC, bidetem a vanou se sprchou. Další WC zvlášť. Nové parkety, dlažby a vysoké stropy s ohledem na zachování původní atmosféry. Byt se nachází v prvním patře zrekonstruovaného rodinné vily z 30.let (bez výtahu).

K bytu patří velký sklep, kde je možné uskladnit věci.

Bezproblémové parkování na ulici přímo před domem.

Bydlení pro velmi náročné klienty. Byt se nachází v klidné rezidenční lokalitě na Cibulkách hned vedle lesoparku, v blízkosti golfového hřiště Motol. MHD - metro Anděl je autobusem do 10minut. V místě škola, školka, sportovní areál Cibulka - tenis , kde je populární restaurace a kavárna. Rychlé spojení na Plzeňskou D5 a Městský okruh.

Celková cena: 35 000 Kč za měsíc plus poplatky (ca 2500 Kč/2 osoby). Elektřina a plyn se přepisuje na klienta.

Možnost střednědobého pronájmu za vyšší cenu.

This newly renovated and partly furnished 5-room flat plus kitchen and beautiful hall with high ceilings is on the 1st floor of a well-kept, renovated historic building in the popular residential Cibulka neighborhood of Košíře, Prague 5. Košíře The building is situated right next to the poplar Cibulka tennis club with cafe and restaurant and only a few steps away from the large Cibulka forest park. It only takes 8-minute buss ride (bus 167, 123) from U Tenisu to Andel, where one will find a metro station, shopping and entertainment center and many popular restaurants. With the tram 9 it take about a 15-minute ride before one is in the historical center of Prague.

The high-ceiling interior features a hall, dining room with a fully fitted open kitchen, dining room, living room and two bedrooms. One can easily move the furniture around in order to make a 3-bedroom solution. All rooms have a view of the green residential surroundings, the large windows in the hall looks over the valley of the Motol brook. The master bedroom is fitted with a complete new build-in closets (PAX system). The bathroom includes a toilet, a bidet shower and a bathtub with shower. There is also a separate WC.

There is a private, up-kept, garden included to the flat. There is also possibility to use the basement for storage. Parking on the street.

The flat has preserved original details, high ceilings, solid wood parquet floors, tiles, central heating, washing machine, dishwasher, Smart TV.

Service charges for 4 persons include water use is 4500 czk/month. Energy and gas will be written over to the tenant.

Mid-term rental available at a higher rent.

Available from 15 July 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567599
Dispozice5+1
Dostupné od21. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha110
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.