Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 95 m² bez realitkyGagarinova, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský kraj

Gagarinova, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský krajVýtah
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte ve Varech kvalitní lokalitu pro bydlení? Je pro Vás důležitý klid a kontakt s přírodou? Nechali byste radši auto odpočívat, když byste to s dětmi měli do školy, školky pěšky jenom pár kroků? A co takhle terasa, nebo dokonce sluncem zalitý prostor k rekreaci přímo jako součást obývacího pokoje a ložnice vašeho nového bydlení? Je to téměř to, co hledáte? Pak Vás naše nemovitost může zajímat . Přečtěte si další informace níže a když budete mít jasno v tom, že toto je Vaše volba, ozvěte se nám.

Budete-li psát, nezapomeňte uvést své číslo telefonu. Odpovídat budeme pouze na konkrétní nabídky vážných zájemců. Děkujeme za pochopení.

V žádném případě si však nepřejeme, aby nás kontaktoval jakýkoli realitní zprostředkovatel s nabídkou zprostředkování prodeje. Pokud by se tak stalo, bylo by to v rozporu s naším vyjádřeným přáním a také v rozporu s principy serveru, na který jsme inzerát umístili.

PODROBNÝ POPIS:

Poslední podlaží, tedy 4. ze 4 nadzemních podlaží. Vchod s 10 bytovými jednotkami. Nový výtah uzpůsobený pro užití handicapovanými osobamii s doprovodem. Výborně fungující SVJ.

Byt se svými téměř 100 m2, dvěma velkými lodžiemi se shrnovacími francouzskými okny, které dokonale propojují byt s atmosférou venkovního prostoru, prostornou koupelnou s vanou i sprchovým koutem, dvěma WC, komorou, velkoryse koncipovaným vstupním prostorem, osloví ty, kdo hledají vyšší standard bydlení. Již při otevření vstupních dveří Vás osloví jednotícím čistým designem celého prostoru, jehož základem je podlahová krytina Marmoleum Striato Original v celé ploše bytu. Původní zůstaly pouze nosné konstrukce, vše ostatní je nové. Materiály byly voleny s ohledem na zdravotní nezávadnost. Připojení k internetu je na patě domu po optickém vláknu, v bytě jsou 2 síťové zásuvky v každé místnosti. Pokud máte rádi ticho stejně jako my, potom vás potěší, že jsme na to mysleli již při rekonstrukci a nechali vybudovat speciální akustickou předstěnu v místě kontaktu se sousedící bytovou jednotkou.

Před domem a za domem je park, z celého bytu jsou nádherné výhledy na panorama Krušných hor na jedné straně a na lázeňské lesy na straně druhé.

Oceníte klid od ruchu dopravy i bezproblémové parkování přímo před domem. Budete-li chtít nechat vaše auto odpočívat, na zastávku MHD Vám stačí jenom 170 kroků. Do lázeňských lesů co by kamenem dohodil. I zahrada by případně mohla být, ale jako samostatná kapitola. Podívejte se na Google Maps, ověřte si občanskou vybavennost v místě a případně se zeptejte na to, na co jste zde nemašli odpověď.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567670
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha95
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.