Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 96 m² bez realitkySládkovičovo náměstí, Ostrava - Třebovice ve Slezsku, Moravskoslezský kraj

Sládkovičovo náměstí, Ostrava - Třebovice ve Slezsku, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Pronájem podkrovní byt 3+KK s balkonem na Sládkovičově náměstí 5055, v lukrativní části Ostrava-Třebovice. Byt se nachází ve 3. NP bez výtahu, v domě je pouze 6 bytů. Exklusivita bydlení spočívá v bezproblémovém parkování a těsné blízkosti třebovického parku, který nabízí odpočinek a bezpečí nejen pro rodinu s dětmi. Nedaleká řeka Opavice vybízí ke sportovnímu vyžití v podobě jízdy na kole, běhu atd.

Dispozice bytu jsou: dětský pokoj, ložnice, otevřená kuchyň spojená s obývacím pokojem, malá spíž, technická místnost na pračku a plynový kotel, samostatné a velké WC, koupelna s vanou a sprchovým koutem. Užitná plocha je 96,75m2 (vč. balkonu, sklepa a šikmin).

Společné prostory v suterénu: sušárna, kolárna, komora.

Dům prošel v roce 2018 výměnou střešní krytiny, svodů a střešních oken Velux.

V roce 2016 byl v bytě instalován nový kondenzační plynový kotel zn. Junkers, který vytápí do otopných těles a ohřívá užitkovou vodu.

V roce 2015 byla zrenovována a zvýšena kuchyňská linka na míru, nainstalovány kuchyňské spotřebiče zn. Scholtés. Ostatní zařízení bytu zn. Sapelli, Paffoni, Ravak. V celém bytě plovoucí podlahy, na chodbě dlažba.

Náklady na energie Kč / 4os. je elektřina 1400 Kč, plyn 1810 Kč, + studená voda cca 500 Kč

Možnost pronájmu garáže v domě za cenu 1500 Kč / měs.

V docházkové vzdálenosti naleznete: poštu s obecním úřadem a místní potraviny, obecní hřiště, 4 restaurace (100m), 2 lékárny a 2 zdravotní střediska (200m), mateřskou školku (300m), anglickou školku Monty (600m), obchodní centrum Tesco, Lidl, restaurace Třebovický mlýn a Role, KFC, McDonalds a spoustu dalších.

Dopravní dostupnost je také vynikající především díky návaznosti na dálnici D1 (5km), vlakovou zastávku ČD Ostrava – Třebovice (1km), autobusové linky před domem, tramvaje (900m). Komfortní bydlení pro seniory, rodinu s dětmi nebo manažera dojíždějící za prací.

Lease of an attic apartment, the area of the apartment is 3 + KK with a balcony and cellar, it is situated on Sládkovičovo náměstí 5055, in a lucrative part of Ostrava-Třebovice. The apartment is located on the 3rd floor, building does not have an elevator, within the building there are only 6 apartments. Free parking without problems. The exclusivity of living lies near the Třebovice park, which offers rest and safety not only for families with children. The nearby river Opavice invites you to enjoy sports such as cycling, running, etc.

The layout of the apartment: children`s room, bedroom, open kitchen joined with the living room, a small pantry, a utility room for a washing machine and a gas boiler, separate large toilet, bathroom with bathtub and a shower. Total usable area is 96,75m2 (incl. the balcony, cellar and the roof slanting).

Within the building’s basement you will find areas such as: a drying room, bicycle room, storage room.

In 2018, the building’s roof went through a total reconstruction of roof tiles, rain spouts and Velux roof windows were fitted. In 2016, a new condensing Junkers gas boiler was installed within the apartment, providing hot water for radiators and for heating water.

In 2015, the kitchen work top was fully refurbished, and its height was increased. Scholtés brand kitchen appliances were installed. Other appliances within the apartment include brands such as Sapelli, Paffoni, Ravak. The whole apartment is fitted with floating floors throughout, hallway is fitted with floor tiles.

Energy costs CZK / 4 people, electricity 1400 CZK, gas 1810 CZK, 500CZK water.

Possibility to rent a garage in the house for the price 1500 CZK / mont.

The apartment is within a short walking distance of the: post office with local council offices and a local food shop, municipal playground, 4 restaurants (100m), 2 pharmacies and 2 health centres (200m), kindergarten (300m), Monty English kindergarten (600m), Tesco shopping centre, Lidl, restaurants Třebovický mlýn and Role, KFC, McDonalds and many others.

Transport accessibility is also excellent thanks to the close connection to the D1 motorway (5km), the railway station ČD Ostrava - Třebovice (1km), bus station in front of the building, tram station (900m). Comfortable and safe living for seniors, a family with children or a manager commuter.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567970
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha96
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.