Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 154 m² bez realitkyZelená, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Zelená, Statenice - Statenice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 820 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 646 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám luxusní řadový rodinný dům v obci Statenice, který je součástí rezidenčního projektu Statenický mlýn v bloku domů s výhledem na Únětický potok, který dává pocit absolutního soukromí.

Řadový rodinný dům je třípodlažní, dispozice 5+kk.

V přízemí domu se nachází předsíň s vestavěnými skříněmi, kuchyň s prostornou luxusní kuchyňskou linkou (spotřebiče Siemens) a jídelnou a přímým vstupem na okrasnou zahrádku o velikosti 50 m2. V přízemí dále najdete WC s umývadlem, prostornou garáž a úložné prostory pod schody do 1. patra.

V 1. patře rodinného domu je větší obývací pokoj s balkónem s výhledem na potok, dále ložnice se vstupem do samostatné koupelny (WC a sprcha) a technickou místnost pro pračku a sušičku, využívanou pro sušení čistého prádla.

Ve 2. patře je velká koupelna (WC, sprcha a vana) a dvě neprůchozí ložnice, jež každá disponuje terasou.

Dům je vybaven designovými světly, látkovými roletami v pokojích a vestavěnými skříněmi na míru v každé z ložnic.

Dům je vytápěn plynovým kotlem značky Protherm. Na podlahách jsou dřevěné dubové plovoucí parkety a velkoformátová dlažba. Dřevěná Eurookna.

Dům je připojen na zabezpečovací systém, ostrahu.

U domu se nachází hlavní náměstí obce, s kavárnou, dále prodejna květin, kosmetika a kadeřnictví. Součástí areálu rezidenčního areálu je i vyhlášená restaurace Statenický mlýn s výhledem na jezírko přímo v areálu. Pár minut od domu je nově vybudované obecní dětské hřiště. Přes Statenice vede cyklostezka, k odpočinku je možné využít i velký les. Metro A Bořislavka je dostupné MHD za 15 min, zastávka autobusu je přímo na náměstí. Výborné spojení na letiště. Blízká dostupnost mezinárodní školy a školky. Volné po dohodě.

Sell a luxurious terraced house located in Statenice. Family House is part of a residential area of Statenický Mlýn and has a view on the Unětice’s creek, which offers unique contact with nature.

Terraced family house has three floors (5 rooms with kitchen, bathroom). On the ground floor, there is a hall with built-in wardrobes, kitchen with spacious luxury kitchen (Siemens appliances) and a dining room with direct access to the 50 m2 decorative garden. Further, ground floor offers a toilet with a washbasin, a spacious garage and storage space under the stairs to the second floor.

On the second floor can be found a larger living room with a balcony with a view towards the creek. Also, bedroom with access to a separate bathroom (with toilet and shower) and a utility room ideally for a washer and dryer.

Finally, the third floor features a large bathroom (toilet, shower and a bath) and two separate bedrooms, each with a terrace.

The house is equipped with designer lights, fabric blinds and built-in wardrobes in each of the bedrooms. The house is heated by gas boiler Protherm. There are wooden oak floating floors and large format tiles. All windows are made by company Eurowindows.

The house is located in between the main square of the village and renowned restaurant Statenický mlýn. The main square offers several shops, such as a flower shop, cosmetics , hairdressers and a café. A few minutes from the house is a newly bulit minuicipal playground and also a pound. Through the village leads a cycling path and a large forest is within a walking distance. Metro A Bořislavka is accessible by public transport in 15 minutes, bus stop can be found directly on the square. Excellent connection to the airport. Close Availability of several international schools and kindergartens. Available after agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568118
Dispozice5+1
Plocha pozemku136
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha154
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.