Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyWolkerova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Wolkerova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme malý ale zato velice příjemný bytík o dispozici 1+kk a rozloze 25m2. Byt prošel před časem částečnou rekonstrukcí a pronajíma se kompletně zařízený. To zahrnuje mimo jiné velkou šatní skříň, pohovka roztahovací na postel, pračka a lednička. V podstatě všechno podle fotek. Nachází se tady taky balkón, ze kterého je krásny výhled na okolí města Kuřim a který prosvětluje celý byt.

Byt se nachází v těsné blízkosti železničné stanice (500 m) a tedy i od centra města. Díky vlaku je snadné spojení do Brna a tedy bydlet se zde dá i při dojíždění.

Byt je k dispozici okamžitě a požadujeme dvě měsíční platby ako vratný depozit.

We are renting small but cosy 1+kk apartment with an area of 25m2. There was a partial reconstruction happening some time ago and it is rented fully equipped. Apart from others, that includes spacious closet, expandable coach, washing machine and fridge. Actually, all is based on photos. The apartment has also a balcony with a nice view over the city of Kuřim and which enlightens whole space.

The location is in the neighborhood of the train station (500 m) and therefore also close to the city center. Thanks to the train connections it is easy to commute to Brno also on a regular basis.

The apartment is available immediately and we are requesting two monthly payments as a returnable deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568140
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha25
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.