Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 295 m² bez realitkyStaré náměstí, Brno - Přízřenice, Jihomoravský kraj

Staré náměstí, Brno - Přízřenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 6+1 a 2+1, 1915 m2 v Brně - Přízřenicích

Prodej mimořádného rodinného domu v historické městské části Přízřenice na jižním okraji Brna na pozemku o výměře 1915 m2.

Klasická předválečná stavba masivního dvoupodlažního stavení byla průběžně kvalitně rekonstruovaná a pečlivě udržovaná, takže v současné době splňuje standart moderního bydlení v objektu s duší a historií. Klasickým průjezdem se z rušného města rázem ocitneme v klidném dvoře plném květin a okrasných dřevin s atmosférou rodinné pohody.

V prvním podlaží se nachází samostatná bytová jednotka o dispozici 2+1 orientovaná do ulice. Na kuchyň (12,9 m2), zařízenou kuchyňskou linkou a jídelním stolem, navazuje obývací pokoj o výměře 15,4 m2. Ložnice (22 m2) má samostatný vchod, stejně jako koupelna a toaleta. K této bytové jednotce patří i prostorná komora V přízemí je dále letní kuchyň (20,7 m2) s vchodem ze dvora, garáž (22,5 m2), a skladovací a užitkové prostory (21,5 m2, 19,6 m2 a 14,5 m2).

Ve druhém podlaží se impozantní schodišťovou halou (27,8 m2) vlevo vchází do tří ložnic se samostatnými vchody (25 m2, 25 m2, 11,8 m2), vpravo do pracovny (11,7 m2) a do předsíně s vchodem do kuchyně, jídelny, druhé pracovny (13,9 m2), koupelny a toalety. Luxusní koupelna druhého podlaží (7,2 m2) je vybavená nadstandardně prostorným sprchovým koutem, skříňkovým umyvadlem, bidetem a pracím koutem pro pračku a sušičku. Půdorysně atypická kuchyň (12,9 m2) je zařízená stylovou kuchyňskou linkou vybavenou moderními zařizovacími předměty. V jídelně (16 m2) se pečlivě udržovaný starožitný nábytek citlivě snoubí s odpočinkovým a přirozeně přechází do prostoru obývacího pokoje (26,6 m2), jehož dominantou je výhled do okrasné zahrady umocněný hloubkou francouzského okna.

Ve dvorní části před vstupem na rozměrnou zahradu se nachází hospodářské stavení, které je možné přestavět na další obytnou budovu, jelikož dvůr poskytuje dostatek místa i pro pohodlné parkování několika automobilů.

Dům je vhodný ke klidnému rodinnému bydlení v dosahu MHD a přitom v čistém ovzduší, nebo ke komerčnímu využití, ať už jako bytový dům, pension, či reprezentativní sídlo firmy. Koupě tohoto mimořádného domu je, vzhledem k jeho poloze, kvalitě a možnostem, dobrou investicí. frantisek.janicek@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568209
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 913
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha295
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.