Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 125 m² bez realitkyKostelní Lhota - Kostelní Lhota, Středočeský kraj

Kostelní Lhota - Kostelní Lhota, Středočeský krajVybaveno
Cena6 660 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 245 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej jednopodlažního domu s obytným podkrovím 5 + kk s velkorysým pozemkem v obci Kostelní Lhota, která má strategickou polohu se skvělou dostupností do Prahy. U domu je na pozemku samostatně stojící garáž s přístřeškem. Dům je zděný z cihel Porotherm, zateplená jižní strana polystyrenem tl. 8cm. Zateplená sedlová střecha s krytinou Tondach. V přízemí je vstupní předsíň a na ni navazující chodba, z níž jsou vstupy do koupelny se sprchovým koutem, na samostatnou toaletu, do obytného pokoje, obývacího pokoje s krbovými kamny. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a je z něho veden vstup na terasu a schodiště do podkroví. Pod schodištěm je místnost sloužící jako komora. V podkroví jsou 2 obytné pokoje a ložnice, šatní místnost s oknem, příjemná světlá koupelna s rohovou vanou a samostatná toaleta. Objekt je napojen na elektřinu 230/400V. Na pozemku je studna se silným pramenem, je možné napojit se na veřejný vodovod. Kanalizace je tlaková, veřejná Presskan. Vytápění domu je elektrokotlem – radiátory + podlahové, krbová kamna na dřevo a klimatizace Haier Multisplit chlazení/topení v obývacím pokoji a ložnici, instalace rok 2018.

Dům je kolaudován v roce 2008 a má příjemnou atmosféru klidného venkovského sídla. U domu je rozlehlá zahrada s ovocnými stromy, keři a okrasnými rostlinami o výměře 1097m2. Na zahradě je nadzemní bazén o průměru 3,6m. Celkové měsíční náklady na dům jsou cca 3.000 Kč. Většina vybavení a zařizovací předměty jsou součástí kupní ceny.

Obec Kostelní Lhota má plnou občanskou vybavenost, školku, školu pro 1. – 5. ročník, obecní úřad, samoobsluhu, restaurace. V obci probíhá mnoho kulturních akcí zaměřených pro děti i dospělé. Je zde také vybudována vlastní cyklostezka. V okolí je nádherná příroda, množství zeleně a písníky (Sadská, Poděbrady, Vrbová Lhota). Bydlení vhodné zejména pro rodiny s malými i staršími dětmi, pro milovníky přírody a lidi, kteří rádi relaxují mimo ruch velkoměsta. Autobusové spojení Praha - Kostelní Lhota spadá do PID (pražská integrovaná doprava), spojení každou hodinu na oba směry. Obec leží v blízkosti měst Sadská (vzdálenost cca 4km), Poděbrady (vzdálenost cca 9km), Nymburk (vzdálenost cca 9km). Směr Sadská nebo Poděbrady jsou nájezdy na dálnici D11 (Praha - Hradec Králové) doba jízdy autem je cca 20min na Černý Most.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569087
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 10. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha125
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 422
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.