Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy Garsoniéra • 2500 m² bez realitky01151, Dolní Lomná - Dolní Lomná, Moravskoslezský kraj

01151, Dolní Lomná - Dolní Lomná, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme penzion v chráněné krajinné oblasti Beskyd v údolí říčky Lomná v Dolní Lomné. Penzion je částečně modernizován , k dispozici je celkem 46 lůžek bez přistýlek. Počty lůžek v hlavní budově lze dispozičně rozšířit.

V prvním podlaží je restaurace , velká jídelna a kuchyně . V dalších dvou podlažích jsou tři apartmány s kuchyňkami a pět dalších pokojů.Všechny pokoje mají vlastní zrekonstruované sociální zařízení.

K penzionu patří tři samostatné chatky s verandou, se třemi pokoji, kuchyňským koutkem a sociálním zařízením. V každé chatce lze ubytovat šest osob.

V blízkosti 150 m se nachází obchod se smíšeným zbožím a autobusová zastávka. Údolím prochází cyklostezka, která se buduje do Horní Lomné.

Obec Dolní Lomná je hojně navštěvována turisty a koná se zde spousta akcí. Mezi nejznámější patří Festival na Pomezí, Vozatajské závody, Slezské dny- Folklórní festival, Jarmark, Běh na Kozubovou a další. Oblastí prochází spousta turistických tratí. Nachází se zde Prales Mionší.

V okolí do 400m , 3 km , 8 km jsou lyžařské vleky se sedačkovou lanovkou.

For sale is a pension in nature conservation area Beskydy Mountains in valley of river Lomna in village Dolni Lomna.

Pension is partially reconstructed. The capacity is at this time 46 beds, but it can be risen in the main building.

There are restaurant, big lunchroom and big kitchen on the first floor. On the second and third floor there are 3 apartmens with kitchens and 5 bedrooms. Every bedroom and apartment have reconstructed bathroom with toilette.

Close to main building there are 3 cottages with veranda, 3 rooms, kitchen corner, bathroom and toilette. In every cottage can be accomodated 6 persons.

In a distance 150 m there is a general store and a bus stop. In the valley there is a new cycle route, which has been build to another village Horni Lomna.

There are a lots of tourists in Dolni Lomna, because many famous festivals take place here. Festival na Pomezí / Country/, Vozatajské závody /Horse rides/, Slezské dny- Folklórní festival, Jarmark / Market Historical/, Běh na Kozubovou / Run on Kozubova mountain/ and so on. You can hike many routes close to the village.

There are several ski slopes with chair lifts in a distance 400 m, 3 km and 8 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569323
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od15. 10. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha2 500
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.