Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 107 m² bez realitkyOlivová, Buštěhrad - Buštěhrad, Středočeský kraj

Rezervováno
Olivová, Buštěhrad - Buštěhrad, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 285 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


_REZERVOVÁNO_

VÁŠ RODINNÝ DŮM SNŮ KOUSEK OD PRAHY!

Přímý majitel nabízí k prodeji nadstandardně vybavenou moderní novostavbu 4+1 v prémiové rezidenční čtvrti rychle se rozvíjejícího města Buštěhrad u Kladna (Praha-západ). Chytře navržený a na jihozápad orientovaný dům o celkové podlahové ploše 107 m2 plus dvě terasy a rozlehlá zahrada na pozemku 844 m2 pohodlně a bezpečně pojme i čtyřčlennou rodinu s domácími mazlíčky a dvěma auty.

Interiér této novostavby zkolaudované roku 2016 je plný světla a dýchne na vás klidem, elegancí a nadčasovostí díky promyšlenému použití převážně pastelových tónů, jako je onyx v krémové barvě (luxusní italské obklady a dlažba) nebo medový dub (podlahy pokojů, dřevěné schodiště, kuchyňská deska).

Dům se nachází v obytné zóně v klidné zástavbě samostatných rodinných domů.

Silnou stránkou tohoto domu jsou rovněž nízké provozní náklady - oficiální energetická třída domu „B – velmi úsporná“.

DISPOZICE DOMU BUŠTĚHRAD – PŘÍZEMÍ:

- Předsíň se zabudovanou šatní skříní a schodištěm do prvního patra; 9,7 m2

- Koupelna se sprchovým koutem s keramickou protiskluzovou vaničkou a závěsným WC Vitra s podomítkovým splachováním; 5 m2

- Technická místnost s elektrickým bojlerem na teplou vodu Dražice (160 l) a přípojkou pro pračku; 2,2 m2

- Obývací pokoj s jídelním koutem pro až 8 osob a s krbem Haas Sohn na dřevo; 29 m2

- Kuchyňský kout; 11 m2 (souhrnná délka kuchyňské linky včetně sklokeramické desky a dřezu: 8 m)

DISPOZICE DOMU BUŠTĚHRAD – PRVNÍ PATRO:

- Hlavní koupelna se dvěma umyvadly značky Vitra a bateriemi Paffoni, velkou vanou (160 cm) s baterií Paffoni a velkým sprchovým koutem 90x100 cm typu walk-in vybavený také ruční a hlavovou sprchou Grohe (rain shower)

- Tři pokoje (14,8 m2; 13,1 m2; 10,9 m2)

- Balkon orientovaný na západ (přístup na něj ze dvou ložnic orientovaných západně)

- WC závěsné Vitra s podomítkovým splachovánám, s umyvadlem a odvětráváním

- Výlez na půdu, resp. na střechu

Ve všech místnostech je zabudované elektrické podlahové vytápění, díky němuž bude pocit studených nohou minulostí. Vytápění je řízeno digitálními termostaty v jednotlivých místnostech.

Opravdu veliká kuchyně vybízí ke společnému rodinnému vaření a je kompletně vybavená značkovými spotřebiči (zabudované: sklokeramická deska Gorenje, horkovzdušná trouba s grilem Gorenje, mikrovlnná trouba s grilem Whirlpool, myčka Hotpoint Ariston na 14 sad nádobí AAA; volně stojící: lednice s mrazákem Indesit).

Za teplých dnů oceníte dvě rozměrné venkovní terasy přístupné skrz francouzská okna z obývacího pokoje a jídelního koutu. Ke zpříjemnění atmosféry v zimních měsících přispěje zabudovaný krb na dřevo renomované německé značky Haas Sohn umístěný v obývacím pokoji , který lze navíc použít jako doplňkový zdroj vytápění. Krb a komín každoročně procházejí kontrolou a čistěním certifikovaným kominíkem.

Okna v domě jsou šestikomorová a nadstandardně doplněná o zamykání zevnitř na klíč a s bezpečnostními skly odolnými proti poškození.

V domě je zavedeno vysokorychlostní internetové připojení.

ZAHRADA A POZEMEK

Udržovaná a zatím základně pojatá zahrada dává takřka neomezený prostor vašim vysněným úpravám, jako je například výsadba ovocných či okrasných stromů, instalace bazénu či venkovních herních prvků pro děti. Rozměrný zahradní domek značky Hecht z odolného plechu a s dvojitým ukotvením do masivního betonového základu snadno ukryje zahradní nábytek, sekačku na trávu, nářadí a další velké i malé předměty.

U vjezdu na pozemek skrz samonosnou bránu na dálkové ovládání se nachází kryté parkovací stání pro dvě auta, další auta lze kdykoliv snadno a zdarma zaparkovat na přilehlých veřejných prostranstvích.

ŽÁDANÁ REZIDENČNÍ LOKALITA - KLIDNÉ PROSTŘEDÍ KOUSEK OD PRAHY

Buštěhrad je rychle se rozvíjející malé město (3 500 obyvatel) na západ od Prahy směr letiště, které se stalo vyhledávanou volbou pro kvalitní rodinné bydlení díky klidnému prostředí, přitom jen pár minut jízdy od Kladna a Prahy. V Buštěhradu se nachází mateřská školka, ZŠ a ZUŠ, lékaři, pošta, prodejny potravin, restaurace a vinotéka, zámek s volně přístupným zámeckým parkem, mnoho dětských hřišť, hřiště na fotbal a basketbal, tenisové kurty, cyklostezky (např. směr Okoř, Lány či Křivoklát), oblíbeným výletním místem v blízkém okolí je park v Lidicích aj.

Rychlé spojení do Prahy je zajišťováno příměstskými autobusy na metro A „Nádraží Veleslavín“ (19 minut) či metro B „Zličín“ (23 minut). Autobusové linky jsou součástí systému pražské integrované dopravy (PID – Lítačka - Zóna 2).

Kladno vzdálené pouhých pět minut jízdy autem nabízí široké nákupní možnosti na úrovni (OC Central, OC Oáza...), kvalitní restaurace a kavárny, lékaře, školy, pestré sportovní vyžití (především volnočasový areál Sletiště s přilehlým aquaparkem), zábavu aj.

PROCES PRODEJE DOMU

Dům je volný k nastěhování od 1. prosince 2019 či jinak dle domluvy.

Majitel domu bude jednat výhradně s přímým zájemcem o koupi – v žádném případě ne s RK.

Prodávající je prvním majitelem domu - investor výstavby.

Smlouva o prodeji a další formální náležitosti budou řešeny právním zástupcem majitele domu.

Předmětem prodeje není volně stojící nábytek (sedačka, postel, jídelní stůl apod.) a volně stojící vybavení (spotřební elektronika, sekačka apod.), o tomto lze však v případě zájmu jednat.

BUŠTĚHRAD - VÁŠ RODINNÝ DŮM SNŮ KOUSEK OD PRAHY!

YOUR FAMILY HOUSE OF DREAMS NEARBY PRAGUE!

Direct owner offers for sale above standard equipped modern building 4+kitchen in premium district of rapidly developing town Buštěhrad near Kladno (Prague-West). Smartly designed and southwest oriented house with a total floor area of 107 m2 plus two terraces and a large garden on land of 844 m2 comfortably and safely accommodates a family of four with pets and two cars.

The interior of this newly built building in 2016 is full of light and breathes in you with calm, elegance and timelessness thanks to the sophisticated use of mostly pastel tones such as onyx in cream color (luxurious Italian tiles and paving) or honey oak (room flooring, wooden staircase, kitchen top).

The house is located in a residential, quiet area of detached houses.

The benefit of this house is also low operating costs - the official energy class of the house is "B - very economical".

AVAILABLE BUILDING HOUSE - FLOOR:

- Hallway with built-in wardrobe and wooden staircase to the first floor; 9,7 m2

- Bathroom with shower with ceramic non-slip tray and wall-mounted toilet Vitra with concealed flushing; 5 m2

- Technical room with electric hot water boiler “Dražice” (160 l) and connection for washing machine; 2,2 m2

- Living room with dining area for up to 8 people and with Haas Sohn wood fireplace; 29 m2

- Kitchenette; 11 m2 (total length of kitchen unit including ceramic hob and sink: 8 m)

BUŠTĚHRAD HOUSE - FIRST FLOOR:

- Main bathroom with two Vitra washbasins and Paffoni faucets, large bathtub (160 cm) with Paffoni faucet and large walk-in shower 90x100 cm also equipped with Grohe hand shower and overhead shower (rain shower)

- Three rooms (14.8 m2; 13.1 m2; 10.9 m2)

- West facing balcony (access from two west facing bedrooms)

- Wall-mounted toilet Vitra with concealed flushing, with sink and ventilation

- Climb to the ground, respectivel on the roof

All rooms have built-in electric underfloor heating, making cold feet a thing of the past. Heating is controlled by digital thermostats in individual rooms.

A truly large kitchen encourages family cooking together and is fully equipped with brand-name appliances (built-in: Gorenje ceramic hob, Gorenje oven with grill, Whirlpool microwave oven, 14-dish sets Hotpoint Ariston dishwasher; freestanding: Indesit fridge with freezer).

On warm days you will appreciate the two large outdoor terraces accessible through French windows from the living room and dining area. The built-in wood fireplace by the renowned German Haas Sohn brand, located in the living room, can also be used as an additional source of heating for a more pleasant atmosphere in the winter months. Every year, the fireplace and the chimney are inspected and cleaned by a certified chimney sweep.

The windows in the house are six-chambered and above standard with key locking from the inside of and with safety glass resistant to damage.

High-speed internet connection is available.

LANDSCAPE

The well-kept, yet basic garden gives you almost unlimited space for your dream landscape arrangements, such as planting fruit or ornamental trees, installing a swimming pool or outdoor play area for children. The large Hecht garden house, made of durable sheet metal and with double anchoring in a solid concrete foundation, easily hides garden furniture, lawn mowers, tools and other large and small objects.

At the entrance to the property is a covered parking space for two cars, other cars can be easily and free parking at any time in the adjacent public areas.

LOCATION

Buštěhrad is a rapidly developing small town (3,500 inhabitants) West of Prague towards the Václav Havel airport, which has become a popular choice for quality family living due to its quiet environment, yet only a few minutes drive from Prague and City of Kladno. In Buštěhrad there are kindergartens, elementary and primary schools, doctors, post office, grocery stores, a chateau with a freely accessible chateau park, many playgrounds, football and basketball courts, tennis courts, bike paths (eg direction Okoř, Lány or Křivoklát), a popular excursion in the vicinity is a park in Lidice, etc.

Fast connection to Prague is provided by suburban buses to subway line A "Nádraží Veleslavín" (19 minutes) or subway line B "Zličín" (23 minutes). Bus lines are part of the Prague Integrated Transport System (PID - Lítačka - Zone 2).

City of Kladno just five minutes away by car offers a wide range of shopping opportunities (shopping mall Central, shopping mall Oaza...), quality restaurants and cafes, doctors, varied sports (especially leisure area Sletiště with adjacent water park), entertainment, etc.

HOME SALES PROCESS

The house is free to move in from 1 October 2019 or otherwise as agreed.

The homeowner will deal exclusively with the direct buyer - in any case not with the real estate agency.

The contract of sale and other formal requirements will be dealt with by the legal representative of the homeowner.

The subject of sale is not free-standing furniture (sofa, bed, dining table, etc.) and free-standing equipment (consumer electronics, lawnmower, etc.), but this can be discussed in case of interest.

For more information and possible arrangement of the tour, please call the house owner Monday-Sunday from 9 am to 9 pm.

BUŠTĚHRAD - YOUR FAMILY HOUSE OF DREAMS NEARBY PRAGUE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569485
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha107
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.