Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 200 m² bez realitkyJiráskova, Golčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj Vysočina

Jiráskova, Golčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme dům v centru Golčova Jeníkova na rohu Havlíčkova náměstí a Jiráskovy ulice, šikmo naproti Elektro Dvořák. Dům je na výborném a frenkventovaném místě. Jedná se o klasický měšťanský dům, původně z první poloviny 19. století s obytným patrem přistavovaným v roce 1848. Dům je celkově v dobrém stavebně-technickém stavu a má pečlivě zachované všechny funkční původní prvky. Je průběžně rekonstruován – komplet nové rozvody vody, elektřiny, kanalizace i přípojka. Plyn není zaveden, ale je před domem. Okna v patře stará čtyři roky a repasovaná v přízemí. V současnosti je užíváno pouze přízemí k podnikání. Přízemí i patro mají zvlášť vlastní nové bojlery Dražice (80 a 125 Smart), které se dohřívají 20 hodin denně – v domě je přímotopný tarif a instalované přímotopy, které výrazně zlevňují i elektřinu pro výrobnu.

Dům má v přízemí obchod 40m2, velikou chodbu, výrobnu zavařenin 13,5m2, záchod s úklidovou výlevkou, šatnu/příruční sklad, menší sklad a komoru. Chodbou se prochází na malinký dvorek, který je nově odkanalizován. Výrobna a chodba komplet rekonstruované. Záchod a zázemí také. Obchod není v současnosti otevřen. Je připraven na dokončovací práce – vyčištěná původní podlaha (široká prkna, očištěná kamenná ostění, připravená konstrukce na vstupní schody) . Na obchodě jsou původní dveře a výloha s původní žaluzií). V obchodě jsou navíc nachystané instalace pro dřez.

Do patra vede krásné původní kamenné schodiště. V prvním patře je byt 2+1. Koupelna s WC v jedné místnosti je nově rekonstruovaná. Spíž je malá, ale praktická. Chodba s původní dlažbou vede směrem ke dvorku do prosklené pavlače s původním záchodem (v současnosti komora) a vstupem na půdu. Obytná část sestává z kuchyně cca 22m2, obývacího pokoje 28m2 a dětského pokoje/ ložnice 13,5m2. Všechny pokoje mají velká okna – s celkem trojitým zasklením. Vnější dvojitá okna jsou nová dřevěná. Vnitřní jednoduchá jsou původní. Na podlahách jsou původní masivní dřevěné podlahy (v šíři prken jaká už se dnes nevidí) – mají strhané staré krytiny a jsou připravené na zbroušení, či jinou úpravou dle zájmu nového majitele. Dveře jsou původní ve velmi dobrém stavu s originál fládrováním. Půda je pěkná velká a vysoká v dobrém stavu. Komíny v původním stavu – dva komíny jeden větrací průduch – na komíny jsou napojena lokální topení na dřevo/uhlí v prvním patře. Na větrací průduch je plánováno napojení koupelny v patře i WC v přízemí. Komíny jsou zakončeny nevídaně kvalitními broušenými žulovými deskami, díky tomu drží velmi dobře. Klempířské prvky - okapy a svody jsou nové, římsa kolem domu nikoliv. Stejně jako omítky jsou původní zatím nerenovované.

K přízemí domu je kompletní nově udělaná projektová dokumentace a revizní zpráva. Úprava projektu podle záměru kupujících v ceně. Pro patro nabízíme v případě zájmu také zaměření stávajícího stavu/ projekt na úpravy. Fasáda do dvora včetně oken v patře a dveří v přízemí neprošla rekonstrukcí, protože jsme se nemohli rozhodnout, zda vestavět terasu pro patro a další skladové prostory pro https://www.bezrealitky.cz/media/cache/dashboard_advert_preview_image/data/record/images/570k/570399/1565895942-mrznkhkzhc.jpg?reload=1565896961přízemí nebo ne.

Prohlídky kdykoliv po dohodě. Volný téměř okamžitě. Možno ponechat část vybavení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu570399
Dispozice5+1
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
Plocha pozemku144
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.