Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1533 m² bez realitkyPárnica - Párnica, Žilinský kraj

Párnica - Párnica, Žilinský kraj
Cena49 000 €

Tato nemovitost již od 208 € měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ponúkam výnimočný stavebný pozemok na predaj v Párnici. Vzhľadom na stav v realitách na Orave a pri zhodnotení ostatných pozemkov na predaj je táto ponuka bezkonkurenčná. Pozemok je určený územným plánom obce na zastavanie, je vysporiadaný, má priamy prístup k obecnej panelovej ceste, 5 metrov od hranice pozemku je voda, 15 metrov od hranice pozemku je elektrina - všetko dostupné pre nové bývanie.

Pozemok je celý deň zaliaty slnkom a napriek tomu, že je len kúsok od centra obce, je tu ticho a ničím nerušený pokoj, žiadny hluk z dopravy a nádherný výhľad na Choč, Šíp alebo Lysicu. Párnicu máte vo výhľade ako na dlani a je to len pár kilometrov do Dolného Kubína za športom, kultúrou, či nákupmi.

Celková výmera je 1533 m2 a to zaručuje dostatok miesta pre dom, záhradu, ale aj priestor na hranie pre deti, relaxačnú zónu, či vytúžený ovocný sad.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571128
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 533
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.