Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyJana Masaryka, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Jana Masaryka, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Slunný, zcela nový byt s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 39 m2, umístěný v 3. nadzemním podlaží novostavby Medium Park z roku 2018 v těsné blízkosti OC Futurum a MHD. K bytu náleží balkon o velikosti 3m2 , prostorná sklepní kóje také ve 3. NP o velikosti 4,5 m2 a parkovací stání pro automobil v garážích domu. V domě je výtah, byt je situován na jih s výhledem na sportoviště, což zaručuje naprosté soukromí.

Byt tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, chodba se šatní skříní a koupelna s vanou a sprchou. V celém bytě je plovoucí podlaha, v koupelně je dlažba.

Vybavení tvoří zcela nové spotřebiče: pračka, 4K TV, indukční varná deska, vestavná lednice, vestavná mikrovlnná trouba, vestavná horkovzdušná trouba s grilem a rychlovarná konvice. K dispozici je také jídelní stůl, 2 křesla a rozkládací pohovka. Ve všech oknech jsou žaluzie, jedno okno je vybaveno sítí proti hmyzu.

K dispozici je internet s rychlostí max. 100/100 Mbit/s. (Připojení optickým vláknem.) a internetová televize (dle nabídky Magna Link).

Ideální pro 1-2 studenty nebo mladý pár.

Byt je k dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571180
Dispozice1+kk
Dostupné od16. 8. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha39
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.