Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 14 m² bez realitkyValentinská, Praha - Staré Město

Valentinská, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné15 000 Kč


Pronajmu 2 garážová stání v zakladači pro osobní vozy.

Dům se nachází v historické části Prahy, tři minuty chůze od Staroměstského náměstí, v opačném směru dojdete na Karlův most. Valentinská ulice Vám umožní být v samém centru Prahy bez nutnosti řešení dopravní situace, parkování a modrých zón.

Cena měsíčního nájmu za obě vozidla činí Kč 15.000,- Vrata se otevírají na dálkové ovládání, vjezd z ulice je naprosto bezproblémový. K dispozici ihned, vhodné jak pro privátní, tak i firemní klientelu. Jsem přímý majitel.

Rental of 2 garage parking spaces in the stracker for personal cars (no lorry)

The house is located in the historical part of Prague, three minutes walk from the Old Town Square, in the opposite direction you will reach the Charles Bridge. Valentinská street allows you to be in the main center of Prague without having to deal with traffic, parking and blue zones.

The price of the monthly rent for both spaces is CZK 15.000,- The door opens with remote control, the entrance from the street is very easy. Available immediately, suitable for both private and corporate clients. I´m the direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572029
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Plocha garáže14
Dostupné od29. 8. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.