Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyUkrajinská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Ukrajinská, Praha - VršoviceVybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme útulný byt 2+1 v 3. patře v širším centru Prahy - ve Vršovicích, v blízkosti nádraží Vršovice, náměstí bratří Synků a parku a vinice Grébovka.

Byt má skvělou polohu a dostupnost - křižují se zde vlaky (3-4 minuty na hlavní nádraží), autobusy a tramvaje (napojení do 10 až 15 minut na I.P. Pavlova, Želivského, Pankrác, Pražského povstání, Budějovickou, Kačerov, Karlovo náměstí či Národní třídu. V budoucnu má být v sousedství i stanice metra D náměstí bratří Synků.

Byt je v osobním vlastnictví. Plocha bytu je 51 m2 obytná část. K bytu dále náleží klasická sklepní kóje 2x1 metr a balkon. Před domem je možné parkovat. V budoucnu se může uvolnit i garážové stání ve vnitrobloku.

Dům je z 60. let 20. století, perfektně udržovaný, společenstvo vlastníků funguje a dům prochází pravidelnými opravami, zateplováním a vylepšováním. V domě je výtah. K domu patří vnitroblok s posezením a mladé rodiny mohou využívat kočárkárnu.

V blízkosti je spousta možností vyžít se či sportovat v přírodě - protéká zde potok Botič, kde je cyklostezka, vinice Grébovka, park Havlíčkovy sady či park na Jezerce. Dojít nanáročnou procházkou do mírného kopce se dá i na Vyšehrad. Blízko jsou stadiony Bohemians 1905 a Slavie.

U domu je možnost nakupování - Lidl, o něco dál Žabka, Tesco Express a Penny, v blízkosti je i velké nákupní centrum Eden Slavie. Je zde spousta školek, škol, doktorů a dalšího zázemí. V blízkém okolí se nachází vnitřní a venkovní bazén Slavia.

Byt má parkety, plastová okna a vyměněnou kuchyň, v současné době je obyvatelný hned po nastěhování a plně zařízený, včetně spotřebičů: elektrická trouba, plynový sporák, digestoř, lednice s mrazákem a pračka. Orientace bytu je do vnitrobloku, na západ a sever. Během letních horkých měsíců je v bytě příjemný chládek oproti bytům orientovaným na jih a východ. Balkón je sice orientován na sever, ale lze zde pěstovat bylinky, dozrávají zde keříková rajčata i jahody.

Dům se nachází v klidné jednosměrné ulici.

Byt může sloužit i jako investice k dlouhodobými i krátkodobým pronájmům díky své výborné lokalitě.

Důvodem prodeje je stěhování do o něco většího bytu na okraji Prahy kvůli rozrůstání rodiny.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572112
Dispozice2+1
Dostupné od27. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.