Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu Garsoniéra • 23 m² bez realitkyU Smaltovny, Praha - Holešovice

U Smaltovny, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji útulná garsonieru na skvělém místě v blizkosti parku Stromovka a Výstaviště nebo Národní galerie. Blízko zastávek metra Vltavská a Nádraží holešovice. Veškerá občanská vybavenost je v blízkém dosahu. Na konci roku má otevřít i nové OC Letná, které je v pěší vzdálenosti. Okna jsou orientovaná do vnitro bloku. Celý dům i byt je po rekonstrukci (2012) včetně nových rozvodů elektřiny, vody, topení. Součástí zařízení je: kuchyňská linka, Možnost Internetu od UPC. V bytě je nájemník se smlouvou na dobu neurčitou a nemá zájem ukončit nájem dohodou. Možnost ukončení nájmu dle občanského zákoníku. 3 měsíční výpověďní lhůta pokud bude nový vastník řešit bytovou potřebu vlastní, nebo blízkých rodinných příslušníků. Současné nájemné 7700,- CZK plus poplatky. Zaslán návrh na zvýšení od ledna 9240,- CZK. Nízké zálohy 1700Kč služby včetně fondu oprav (250CZK) + 400Kč elektřina . V případě zájmu více informací poskytnu na nikg@seznam.cz.

Cozy one-room flat in a great location near the park Stromovka, Exhibition area or National Gallery. Close to metro stations Vltavská and Nádraží Holešovice. All public amenities are easily reaacheble. The new shopping center Letná, which is within walking distance, should be opened till end of the year 2019. The windows are oriented to the courtyard. The whole house and apartment is after reconstruction (2012) including new electricity, water, heating. The equipment includes: kitchen, UPC internet available. Solid tenant with monthly rent 7700,- CZK plus charges: 1700CZK services including repair fund (250CZK) + 400CZK electricity

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572747
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha23
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.