Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1235 m² bez realitkyJižní, Nespeky - Nespeky, Středočeský kraj

Jižní, Nespeky - Nespeky, Středočeský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o hezký velký pozemek rozdělený na 2 menší. Oba menší pozemky mají rozlohu cca 1 235 m2 (možnost upravit a upřesnit při koupi.) Pozemek je v klidné krajové části obce Nespeky-Městečko. Přes roh sousedí s menším lesíkem. Jeho celková rozloha je 2 469 m2 a je v mírném svahu. Díky tomu je zde však soukromí a v případě stavby domu nebudete mít pocit, že Vám sousedi koukají do oken. Elektřina na Kraji pozemku. V obci není kanalizace ani vodovod.

Pozemek A: 1 235 m2 - REZERVACE

Pozemek B: 1 235 m2 - REZERVACE

Nespeky-Městečko je klidná obec nedaleko Benešova. Z části chatová oblast, z části trvale obydlená. Autem je to do Benešova cca 10 min. do Prahy pak cca 30 min. Dobré napojení na dálnici D1. V obci staví autobus Praha - Benešov. Autobus jezdí každou hodinu. Zastávka je od pozemku necelých 5 min. chůze.

V obci se dále nachází nová restaurace. Ve vedlejší vesnici - Nespeky se nachází nově otevřená školka. Necelých 5 min. autem, 1 zastávka autobusem. Základní škola se dále nachází v Poříčí nad Sázavou, cca 10 min. autem. Případně v Čerčanech a samozřejmě v Benešově. Ve všech těchto městech se také nachází samoobsluha, lékařské zařízení či veterinář. Plnou vybavenost města můžete také využít v Pyšelích cca 15 min. autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573254
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 235
Dostupné od1. 1. 1970

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.