Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 93 m² bez realitkyBlažim - Blažim, Ústecký kraj

Blažim - Blažim, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji 8let starou prostornou novostavbu v osobním vlastnictví včetně vybavení (lednice, myčka, nábytek…), dispozičně řešený jako 3+kk s garáží pod jednou střechou. Zastavěná plocha domu je 140 m2 z toho obytná plocha činí 93 m2.

Dům se nachází v malebné severočeské vesničce Blažim v podhůří Krušných hor, nedaleko měst Most, Žatec, Louny a Chomutov. V místě se nachází obchod, fotbalové hřiště, dětské hřiště a právě se připravuje mateřská školka. Dům je připojen na obecní kabelovou televizi, instalována je i internetová přípojka.

K domu také náleží prostorná terasa s dřevěnou podlahou, přístřešek u hlavního vchodu s možností posezení a zahrada se studnou o výměře 686 m2. Dominantou zahrady je do země zapuštěný bazén (5x3x1,5m), u kterého je nutné dodělat terénní úpravy.

Dům má prostorný obývací pokoj s krbem se vstupem do kuchyně, 2 ložnice, koupelnu a samostatné WC. Z obývacího pokoje se dá jít přímo na terasu a dále pokračovat na zahradu.

V podkroví domu byla zahájena výstavba nové bytové jednotky s toaletou o velikosti 50m2 .

Dále je součástí domu prostorná garáž, která poskytuje pohodlné parkování a půda pro uskladnění např. sezónních věcí. Před domem se nachází prostorný nájezd ke garáži tvořený betonovou zámkovou dlažbou, který může být využit jako další parkovací místo.

Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno moderním elektrokotlem se systémem podlahového vytápění a krbem na tuhá paliva s výměníkem. Teplá voda je ohřívána boilerem na elektriku. Dům má novou fasádu vč. zateplení a plastová okna s trojskly. Energeticky je velmi úsporný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573309
Dispozice3+kk
Plocha pozemku686
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.