Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Cena7 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 341 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný prostorný byt 3+kk s balkonem, o velikosti 76 m2 podlahová plocha, 78,2 m2 užitná plocha v atraktivní lokalitě.

Byt se nachází v cihlovém domě z 30. let ve velmi žádané lokalitě na hranici Vinohrad a Žižkova, 3 minuty chůze od metra Flora (300 m), 200 m zastávka tram. Radhošťská. 270 m zastávka busu Flora.

Byt je umístěn ve zvýšeném 1. NP. Má balkon 2,4 m2 umístěný do vnitrobloku. Tři neprůchozí pokoje, okna největšího pokoje vedou do ulice, ze dvou dalších pokojů do dvora ve vnitrobloku.

Po vstupu do bytu prostorná předsíň do tvaru L (13 m2). Pokoje (cca 19, 18 a 13 m2) jsou neprůchozí, oddělené chodbou, mají samostatné vchody. V pokoji do vnitrobloku vestavěné patro. Samostatná kuchyň je vybudovaná z komory (4 m2). Koupelna o velikosti 4 m2 (vana, umyvadlo, prostor na pračku), samostatné WC a spíž (1,4 m2).

K bytu patří sklepní kóje v 1. PP (2m2).

K vlastnictví patří podíl 738/27048 na společných částech budovy včetně pozemků p.č. 1550/3 a 1550/7 v k.ú. Žižkov.

Byt prošel dílčí rekonstrukcí. Je v původním udržovaném stavu, štukové omítky, plovoucí podlahy, parkety, dlažba, koupelna s vanou. Plné interiérové dveře, domovní zvonek, domovní telefon. Plynový sporák, digestoř, lednice, pračka.

Ohřev vody a vytápění ze společné plynové kotelny, která je umístěna přímo v domě.

Byt má vlastní elektroměr a plynoměr, samostatné podružné měření spotřeby tepla i vody a je do něj zaveden plyn. Dostupná je přípojka UPC.

Dům je ve správě SVJ. Od r. 2012 byla ve společných částech domu provedena renovace výtahu, rekonstrukce střechy a dvorních teras, zateplení svislých stěn 5. NP, nově osazené vstupní bezpečnostní dveře (vstup na čip, vnitřní bezpečnostní dveře z průjezdu do dvora taktéž na čip), osazení vodoměry s dálkovým odečtem, instalace měřičů tepla. V poslední dekádě se v domě prováděly nové rozvody teplé a studené vody (plast), v r. 2004 byl dům komplexně osazen plastovými okny.

V místě je výborná občanská vybavenost, OC Atrium Flora 3 min chůze, restaurace, kavárny, obchody, lékařské ordinace, školy a školky v okolí do 10 minut v dochozí vzdálenosti. Centrum Prahy do 10 min MHD, 20 min pěšky. Nejbližší zeleň v oblasti parku Parukářka, Vítkov, Havlíčkovy sady, Bezručovy sady, Riegrovy sady. Cca 600 m farmářské trhy na nám. Jiřího z Poděbrad. Přímý tramvajový spoj 10-15 minut na vlaková nádraží.

Poloha bytu je vzhledem k okolní zástavbě s dobrou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra Prahy nadprůměrná.

Parkování je možné v rezidenční modré zóně před domem, případně hranice sousedící Prahy 10 od Vinohradské dolů doposud bez modrých zón.

RK nevolat. Bez provize, přímý majitel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573731
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.