Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyŠtverákova, Praha - Horní Počernice

Štverákova, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dispozičně zajímavý a velmi dobře zařízený nízkoprovozní byt 3+kk v novostavbě z roku 2010. Byt má výměru 82 m2 a 2 balkony. Situován je na V, Z, S. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží ze 2 (první patro). V domě jsou čtyři byty, na patře jeden soused. Byt je nadstandardně vybaven (centrální vysavač, dvě velké vestavěné skříně, podlahy, dveře, sanita, spotřebiče, světla).

Do bytu se vchází do velkého otevřeného prostoru, po levé ruce vstup do komory. V prostoru je pak umístěn kuchyňský kout (9,2 m2), obývací pokoj (26 m2) se vstupem na terasu. Následuje vstup do menší chodby, ze které se vchází do koupelny, na toaletu a do dvou místností o rozměrech 14,8 m2 a 11,7 m2.

Byt je nově vymalován omyvatelnými barvami, je zde zařízen satelit a přípojky na internet. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, byt je vybaven podlahovým topením, a tudíž má nízké provozní náklady (cca 5.000,- Kč měsíčně, včetně fondu oprav). Výhodou jsou nainstalované sítě proti hmyzu a venkovní rolety. Dále byt disponuje bezpečnostními dveřmi, bezpečnostními skly u balkonů a alarmem. Příslušenství bytové jednotky tvoří sklep 4,3 m2 a podzemní parkovací stání.

Byt je situován v lokalitě, kde nalezneme sportovní vyžití (cyklistická stezka), ale také blízko na nákupy (CČM, Albert, Lidl). Zastávka autobusu je od domu 100 m. V okolí velmi dobrá občanská vybavenost.

Doporučujeme prohlídku, byt přímo od majitele.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573911
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.