Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1212 m² bez realitkyČebín - Čebín, Jihomoravský kraj

Čebín - Čebín, Jihomoravský kraj
Cena3 998 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 955 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek o velikosti 1212 m2 v klidné části obce Čebín, kde probíhá výstavba novostaveb a několik domů je úplně dokončeno. Uliční šíře je 22 m. Je možné dokoupit druhou část pozemku (1048 m2) je možné odkoupit za 1490 Kč/m2 a použít ji jako výhodnou investici, kde v budoucnu bude možné postavit druhý dům.

V průběhu tohoto roku, případně začátkem příštího bude obec budovat asfaltovou komunikaci včetně chodníku. Přímo před pozemkem budou vybudované parkovací stání, které bude možno zdarma využívat.

Na pozemku jsou zbudované již přípojky na elektriku, vodu i kanalizaci, takže je možné začít stavět okamžitě. Přípojky přenechám za cenu pořízení.

Čebín se nachází 18 minut jízdy autem od centra Brna. Na vlakové nádraží je 10 minut pěšky, odkud odjíždí spoje spoje každých 15 až 20 minut na obě strany - Brno i Tišnov. Z Tišnova jezdí rychlíky na Prahu. Dobrá dopravní dostupnost je i autobusem.

V Čebíně se bude budovat obchvat, takže v celé obci se podstatně sníží provoz. Pozemky už jsou vykoupené a stavět by se mělo začít již tento rok.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573996
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 212
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.