Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1024 m² bez realitkyJemníky - Jemníky, Středočeský kraj

Jemníky - Jemníky, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji stavební pozemek s rodinným domem určeným k rekonstrukci o obytné ploše 55 m² se dvorem a dvěma zahradami v obci Jemníky, okres Kladno. Celková výměra pozemku 1 024 m², z toho zahrada 879 m². Obytnou plochu možno navýšit využitím prostoru nad obytnou částí – prostorný půdní prostor. Střešní krytina Bramac. K dispozici veškeré sítě, vlastní studna. Průčelí domu je orientováno na jih. Na dvoře přístřešek s možností parkování až dvou aut .

Dům je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Pozemek u domu je rovinatý, zajišťující soukromí. Horní zahrada rovinatá, dolní zahrada mírně svažitá. Dům se nachází v klidné části obce, ve slepé ulici. Dopravní spojení zajištěno autobusy PID, Slaný 5 km, Kladno 8 km, na okraj Prahy 15 min. Nájezd na dálnici R7 směr Praha je 1 km. Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574241
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.