Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 218 m² bez realitkyŠámalova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Šámalova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Brně - Židenicích na ulici Šámalova. Jedná se o vyhledávanou lokalitu s výbornou dostupností do centra. Zastávky městské dopravy (tramvaj i autobus) jsou vzdálené pouze 150m. Dům je situován v klidné lokalitě bez většího dopravního ruchu.

V roce 2013 byla provedena celková rekonstrukce a půdní vestavba, nová střešní krytina, fasáda, nové vnitřní rozvody. Dům je možné okamžitě využívat k bydlení.

Jedná se o 6+kk s výměrou 144m2. V přízemí domu se nachází kuchyně s jídlením stolem spojená s obývacím prostorem, ložnice, koupelna s masážním sprchovým koutem a samostatná toaleta. V prvním patře jsou tři neprůchozí pokoje a terasa.

Za domem je pozemek, který slouží jako malá zahrádka s posezením. Pozemek je obezděn a poskytuje majitelům soukromí. Na pozemku se také nachází menší sklad pro zahradní materiál, ovoce, zeleninu atd.

Parkování osobního automobilu je možné před domem nebo v přilehlých uličkách, není problém najít místo.

Dům se výborně hodí také jako investiční nemovitost, aktuálně zde máme najemníky.

Pokud máte zájem, pak je možné domluvit se na osobní prohlídce.

We are selling the family house in Brno Židenice, Šámalova street. The house is located in a popular area with excellent access to the center. Public transport stops (tram and bus) are only 150m far. The house is situated in a quiet location without much traffic and rush.

The house was fully reconstructed in 2013. The house can be used for living immediately.

It is a 6 + kk with an area of ​​144 square meters. On the ground floor is a kitchen with a dining table connected to the living area, bedroom, bathroom with massage shower and separate toilet. On the first floor are three separate rooms and a terrace. On the third floor is one room which is possible to use as well.

Behind the house is a small land, which can be used as a small garden for gardening or just a place for nice time and relax after work. Land is surrounded by a wall and provides privacy for you. There is also a small warehouse for garden stuff, fruits, vegetables, etc.

Parking of the car is possible in front of the house or in the streets nearby, there is no problem to find a parking place.

The house is great as an investment property also, we have tenants currently.

If you are interested to see the house, we can arrange a tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574914
Dispozice6+kk
Plocha pozemku45
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha218
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.