Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 12 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné2 350 Kč


Nabízím k pronájmu garážové stání o rozloze 12 m2. Výhodou je výborná dostupnost na metro (stanice Křižíkova 3 minuty chůzí), tramvaj (zastávka Křižíkova 3 minuty chůzí) a přívoz do Holešovic (zastávka Rohanský ostrov 2 minuty chůzí). Pokud jste fanoušci alternativního pohybu po městě, určitě vás potěší stanice Rekol i Freebike v těsné blízkosti. Otevírání garáže se pohodlně ovládá zavoláním na telefonní číslo vrat, možností je i otevření na čip, při výjezdu stačí dvakrát zablikat. Prostorné garáže se čtyřikrát do roka strojově čistí, k dispozici je i recepce a 24/7 asistenční služba správce. Vchod/východ pro pěší je zajištěn výtahy, které jsou hned naproti stání.

I offer for rent a garage with an area of 12 m2. The advantage is excellent access to the metro (Křižíkova station is 3 minutes far by walk), tram (Křižíkova stop is 3 minutes far by walk) and ferry to Holešovice (Rohanský ostrov stop is 2 minutes far by walk). If you are a fan of alternative transport in the city, you will be pleased by two bike sharing stations located next to the building. Opening the garage is conveniently controlled by calling the door phone number, there is also possible to open the door by chip. The spacious garage is mechanically cleaned four times a year. In the building is also reception and 24/7 assistance. The pedestrian exit is operated by lifts, which are just opposite of the parking place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575484
VybavenoNevybaveno
Plocha garáže12
Dostupné od1. 4. 2020

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 156 m (2 min)
PoštaPraha 86
🚶 409 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 136 m (2 min)
BankamBank
🚶 69 m (1 min)
RestauraceONE Cafe Karlín
🚶 55 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 222 m (3 min)
Škola1. KŠPA
🚶 725 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 586 m (6 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 378 m (5 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.