Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkySokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Sokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 6 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 395 Kč
+ Poplatky za energie550 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný byt 2+kk o celkové výměře 41 m2 na ulici Sokolovská 1329/61 v Ostravě Porubě. Jedná se žádanou lokalitu s velmi dobrou občanskou vybaveností, pár kroků od domu - dětské hřiště, zdravotní středisko, lékárna, školka, MHD, pošta, supermarket, parkování u domu. Velmi příjemné místo k bydlení.

Byt se nachází v panelovém domě po revitalizaci - plastová okna, zateplení, vchodové dveře, schránky, zvonky, výtah, střecha a sklepy. Energetická náročnost budovy B - velmi úsporná.

Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je v zánovním stavu. Nejvýznamnější přidanou hodnotou tohoto bytu je opravdu velký obývací pokoj 5x4,5m a plně vybavená prosklená lodžie. Nová kuchyňská linka, elektrická horkovzdušná trouba, varná deska, digestoř, granitový dřez, myčka, mikrovlnná trouba a pracovní plochu osvětluje LED pásek. Nová prostorná koupelna - sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, otopný žebřík, příprava pro pračku, sušičku a prostor pro dvě koupelové skříňky. Rozvody vody i odpadů jsou z plastu. V celém bytě jsou sádrové omítky a sádrokartonový strop s bodovým osvětlením. Elektřina v mědi včetně nového rozvaděče a jističů. V pokojích je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Na chodbě je vestavěná skříň a věšáková stěna. Bezbariérový vstup je až do bytu.

K bytu náleží velká sklepní kóje s bytelnými plechovými dveřmi i zárubněmi. Možnost využívání společných prostor jako je kočárkárna a kolárna. Do celkových nákladů na bydlení je nutno připočíst spotřebu elektřiny v bytu a případně internetové připojení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575515
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 6 m²
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Družby
🚶 141 m (2 min)
PoštaOstrava 34
🚶 59 m (1 min)
ObchodSeval
🚶 156 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 17 m (0 min)
RestauraceLa Strada
🚶 307 m (4 min)
LékárnaU Ludmily
🚶 225 m (3 min)
ŠkolaSPŠ Umělecká
🚶 397 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Žilinská 1321
🚶 318 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 006 m (2 min)
Hřiště
🚶 431 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.