Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 180 m² bez realitkyEbrova, Praha - Řeporyje

Ebrova, Praha - ŘeporyjeGaráž
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce80 000 Kč


Nabízíme k pronájmu atypický rodinný dům se zahradou v původní zástavbě, v klidné části Prahy 5 - část Řeporyje. Dům byl z původní stavby kompletně zrekonstruován a vznikl tak neobyčejný prostor, který poskytuje pohodlné a komfortní bydlení v Praze, a přesto v přímém kontaktu s přírodou.

Dům má dvě nadzemní podlaží a technický sklep v domě , kde je elektro kotel a kotel na pelety. V přízemí je menší vstupní hala, kuchyň spojená s jídelnou, kterou lze využívat i jako obývací pokoj. Dále 1 pokoj jako ložnice nebo pracovna dle libosti, velká koupelna s vanou a sprch. koutem, samostatné WC.

Dominantou celého domu je obývací pokoj v 1. patře. S barem, krbem a velkou terasou, která kompaktně propojuje celý prostor s překrásnou vzrostlou zahradou o rozloze ca 550 m2. Zahrada je terasová ve svahu s přehlídkou okrasných dřevin, poskytuje plné soukromí pro relaxaci i rodinné akce. V 1. patře v bočních podkrovních křídlech jsou dvě místnosti, ideálně využitelné jako ložnice, dětské pokoje nebo pracovny. Jedna z nich s rozsáhlou terasou nad garáží.

Vnější samostatná budova je podsklepená. Pod úrovní terénu vinný sklípek, nad ním v přízemí skladový prostor s velkokapacitní skříní, např. pro sportovní, nesezónní nebo jiné věci. Součástí domu je garáž pro jedno auto s malou dílnou, další parkovací místo je před domem.

Okna v přízemí jsou opatřena venkovními roletami. Zabezpečovací systém je napojený na bezpečnostní agenturu. Dům má vodu z městského vodovodu, navíc na pozemku vlastní kopaná a vydatná studna s přívodem vody k domu a do zahrady, zejména pro účely zalévání.

Dům je svou koncepcí ideální pro až 4 člennou rodinu (2 dospělí a 2 děti), nebo pro "klidné" podnikání, kde očekáváte plné soukromí, pohodu, klid a ticho (pod okny Dalejský potok, nad zahradou les). Ideální pro rehabilitace, masáže, psychologická praxe, SW činnosti a podobné další... Výhodou je pohodlné a parkování všude kolem domu pro min.5 i více aut.

Dům se nachází na okraji přírodní rezervace Prokopské údolí a leží přímo na břehu rekultivovaného Dalejského potoka. V místě je veškerá občanská vybavenost - školka, základní škola, sportovní areál, Lidl, Billa, Makro do 1km, NC Zličín je 3 km. Výborná je i dopravní infrastruktura - zastávka MHD je 3 min. chůze (3 autobusy, 8 minut na stanici metra Luka) nebo vlakem, 17 min jízdy na Smíchovské nádraží. Obec leží u pražského okruhu směr letiště, Karlovy Vary, dálnice na Plzeň/Brno.

Díky výborné poloze (blízko centra) a zároveň přímo v přírodě (Prokopské údolí), poskytuje tento dům nadstandardní kvalitu života ve velkoměstě.

V případě zájmu a spokojenosti klienta s domem a lokalitou se do budoucna nebráníme ani prodeji domu. V takovém případě nabízíme aktuálnímu nájemci i výhodu přednosti při prodeji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576620
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha180
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.