Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 118 m² bez realitkyBenešova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Benešova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena6 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 294 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízený byt 4+kk o rozměrech 118 m2 má dvě lodžie, z toho jedna je zasklená. Nachází se ve 3. NP s výhledem do přilehlé zahrady. Byt je situovaný na jihovýchod. Dům je vybaven solárními panely na podporu ohřevu teplé užitkové vody, což zaručuje nízké měsíční nálady na ohřev vody. Pro přepravu osob, případně drobného nákladu můžete využít výtah. Byt je vytápěný z centrální plynové kotelny, která se nachází v přízemí domu. V bytě jsou moderní radiátory osazené termo hlavicemi, které umožňují nastavení komfortní teploty pro každou místnost. Centrální úpravna vody zamezuje usazování vodního kamene a odstraňuje chlor. Šetříte tak své spotřebiče i své zdraví.

Společně s bytem je možno využívat 2114 m2 udržované zahrady v okolí domů. Zahradu můžete využít pro své děti, rodinnou oslavu nebo jen ke své relaxaci. Vybavení zahrady: automatický závlahový systém, zahradní altán s posezením a plynovým grilem, lavičky, dětské pískoviště, fotbalové branky a trampolína pro děti. Zahrada je udržována externí firmou. Do zahrady je povoleno vstupovat i se psy. Automobil je možné zdarma zaparkovat v okolí bytového domu. Parkovacích míst je dostatek i ve večerních hodinách. O bytovém domě Občanská vybavenost Spotřeba plynu na topení a ohřev TUV, spotřeba vody (4 osoby), služby domu – 2 500 Kč/měsíc. Spotřeba elektrického proudu– 1 200 Kč/měsíc. Nízké měsíční náklady na bydlení

Obývací pokoj 38,30 m2 je spojený s kuchyňským koutem.

Toaleta 1,30 m2 je vybavena standardní toaletní mísou.

Koupelna 5,50 m2 je vybavena obdélníkovou vanou, dvěma umyvadly, sprchovým koutem a velkým zrcadlem. Samozřejmostí je přípojka vody pro pračku a přípojka odpadu pro pračku a sušičku.

V šatně (2,80 m2) i komoře (2,30m2) jsou připevněny police

30 m: potraviny/večerka: 7–20h/7 dní v týdnu vč. svátků. 40 m: cukrárna – www.madlarna.cz 80 m: welness centrum s bazénem a saunou, lékárna, lékaři, autobusová zastávka linky č. 49. 700 m vlakové nádraží se spojením do centra Brna – 7 minut. Základní škola (1.-9. třída) i školka v dosahu pěšky. Dům se nachází autem 5 minut od nákupního centra Olympia a cyklostezek. Moderní bytový dům byl zkolaudován v listopadu 2007. Nachází se na okraji obce Modřice. Dům nabízí klidné bydlení nedaleko centra města Brna s kvalitní občanskou vybaveností.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578352
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.