Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyJosefy Faimonové, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Josefy Faimonové, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 v osobním vlastnictví, po rekonstrukci, na klidné ulici Josefy Faimonové v Brně Líšni. Plocha bytu je celkem 67m2, z toho balkon cca 5m2 a sklep cca 2m2. Kromě sklepu je ve sklepním prostoru, pouze pro tento byt, vyrobena spíž pro zavařeniny. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zrevitalizovaného panelového domu včetně nového výtahu, sedlové střechy a fasádního zateplení. Celý dům je oddlužen. Orientace bytu je jihovýchodní, kdy slunce vychází v kuchyni a zapadá v obývacím pokoji, proto je velmi světlý. Pokoje jsou neprůchozí se samostatnými vstupy.

Na chodbě, která byla zmenšena, aby mohla být rozšířena koupelna, je velká vestavěná šatní skříň, botník a další dvě vestavěné skříně, které jsou v ceně bytu. Chodba je i s těmito vestavěnými skříněmi velmi prostorná. Dále jsou z této chodby vstupy do ložnice, prostorného obývacího pokoje a dětského pokoje. Z obývacího pokoje je vstup na větší zasklený balkón (lodžii). Celý byt byl zrekonstruován v letech 2016-2018. V ložnici, na chodbě a kuchyni je položeno PVC, v obývacím pokoji a dětském pokoji jsou plovoucí podlahy. Roku 2017 zde bylo vybudováno nové zděné jádro se sádrokartonovými stropy. Koupelna byla rozšířena o část chodby a byla zde vyhotovena prostorná vestavěná skříň (taktéž je součástí ceny bytu). Jádro bylo kompletně zrekonstruováno s pokládkou velmi zajímavých atypických dlaždic. Na WC se nachází menší umyvadlo s bidetovou sprchou. V kuchyni je nově položené kvalitní a praktické PVC a nová kuchyňská linka vyrobená od truhláře na míru. Součástí kupní ceny je i indukční deska s digestoří, vestavěná elektrická trouba, kuchyňský stůl (vyrobený na míru ke kuchyňské lince) a sklápěcí lavice, taktéž vyrobená na míru kuchyně. Dále jsou zde nové dveře do všech místností včetně obložkových zárubní, plastová okna, nové el. rozvody.

V domě je možné také využívat společné prostory – kočárkárnu, kolárnu, sušárnu.

Byt se nachází ve velmi klidném prostředí s výhledem do lesíka, takže Vám nikdo nevidí do oken. Je vhodný pro rodinu s dětmi, jelikož v blízkosti je několik hřišť (jedno přímo před domem), spousta zeleně a taktéž výběh pro psy. Dále je zde v bezprostřední blízkosti školka, ZŠ, lékaři. Do centra se dostanete za cca 10 minut autem, 20 minut MHD.

Měsíční náklady na byt včetně fondu oprav jsou 3850 Kč + zálohy na el.energii. Byt bude volný k nastěhování k 30.9. 2020. K prodeji k 30.6. 2020. Kupující NEPLATÍ provizi RK.

Pro více informací pište na bytjfbrno@gmail.com, nebo volejte na 608 279 232.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578585
Dispozice3+1
Dostupné od30. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.