Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 118 m² bez realitkyOkrouhlá Radouň - Okrouhlá Radouň, Jihočeský kraj

Rezervováno
Okrouhlá Radouň - Okrouhlá Radouň, Jihočeský krajVybaveno
Cena3 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme RODINNÝ DŮM S BAZÉNEM A SAUNOU ve velmi dobrém stavu S KRÁSNOU ROZLEHLOU ZAHRADOU (2420 m2) určený pro trvalé bydlení či rekreaci v krásné krajině na Jindřichohradecku. Adresa Okrouhlá Radouň 20. Celková výměra pozemků činí 2.848 m2. Dům se nachází v klidné atraktivní lokalitě obce Okrouhlá Radouň. Dům má samostatný vjezd a uzavřený dvůr oddělený od ulice zdí a jižně orientovanou rozlehlou zahradu s vlastní studánkou, včetně venkovního zapuštěného bazénu 7 x 3,5 m.

Zděný cihlový dům s kamennými základy prošel přestavbou spolu s modernizací a je pravidelně udržován. Dům je koncipován jako částečně podsklepený přízemní včetně obytného podkroví. V domě je umístěno bydlení o dispozici 3+1 s kompletním vybavením o celkové ploše 118 m2. Vytápění je ústřední plynové včetně možnosti dálkového ovládání vytápění. Kuchyň a koupelna mají klenuté stropy. V kuchyni a obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna. Kuchyň je pak vybavena sklokeramickou varnou deskou, vestavěnou troubou a myčkou nádobí. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním, sprchovým koutem, rohovou vanou, wc a finskou saunou.

Příslušenstvím domu je stodola, která je kolmo umístěná na dům a uzavírá tak dvůr s vjezdem selskými vraty. Dům je napojen na přípojku zemního plynu a elektřiny, místní vodovod. Odpad je sveden do septiku.

UZAVŘENÝ DVŮR A ROZLEHLÁ ZAHRADA S OVOCNÝMI STROMY ZAJIŠŤUJÍ NAPROSTÉ SOUKROMÍ, OKOLÍ NABÍZÍ JAK KLIDNOU, TAK AKTIVNÍ REKREACI. SKVĚLÉ UMÍSTĚNÍ PRO VÝLETY NA JINDŘICHOHRADECKO, TŘEBOŇSKO A ČESKOU KANADU. VZDÁLENOST OD JINDŘICHOVA HRADCE JE 11 KM. SKI AREÁL HORNÍ RADOUŇ POUHÉ 2 KM.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578667
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2019
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha118
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku2 741
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.