Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyPod Vinicí, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Pod Vinicí, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVýtah • Garáž
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Slunný, nový byt s orientací na JZ s velkou terasou, která je dostupná jak z obývacího pokoje, tak z ložnice. Vybaveno novou kuchyní z IKEA. Nyní je byt těsně před dokončením, k dispozici od ledna 2020. Preferujeme dlouhodobý nájem, bez domácích zvířat. Dům má výtah, v okolí je skvělá občanská vybavenost: Kaufland u domu, automyčka, wellness, tenisové kurty, park na běhání, cyklostezky, pěšky do centra Pardubic 10 minut, zastávka autobusu 100m. K bytu je možné si pronajmout až dvě garážová stání se sklepy (1500,- za jedno).

Sunny new flat south-west oriented with big terrace - entrance from living room and bedroom. Brand new IKEA kitchen. Actual state is close to finish - available from January 2020. We prefer long term rent. Pets please no. There is a elevator in building. Around is shop centre (Kaufland), carwash, wellness, tennis, park for running, cycling, 10 min to the centre of Pardubice by foot, bus station 100metres. There is a possibility to rent up to two garage parking slots with cellar. (1500,- per one)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578924
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží8
Typ budovyOstatní
Užitná plocha71
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.