Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 119 m² bez realitkyTopolová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Topolová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj
Cena3 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 111 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Slunečný mezonetový byt o dispozici 3+kk a rozloze 119m2 a lodžií.

Byt se skládá: vstupní chodba se schodištěm do patra, komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2x ložnice, 2x koupelna (1x s vanou a 1x se sprchovým koutem) a lodžie.

Bytová jednotka se nachází ve 3. a 4. nadzemním podlaží v udržovaném domě, který byl kolaudován po celkové rekonstrukci v roce 2005. Dům je zateplený a má plastová okna. Okna bytu jsou orientována do prostoru se zelení a dětskými hřišti mezi domy. Byt je velice slunný, teplý a klidný, od sousedů lehce odlehlý s minimem společných stěn.

Milovice jsou rozvíjejícím se městem vzdáleným cca 35 km od Prahy. Dům je umístěn na okraji městské zástavby. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost – základní síť obchodů, služeb, úřadů státní správy, školy, školky, ordinace praktických lékařů a specialistů, veterinární ordinace a pobočky bank. Dopravní obslužnost je zajištěna autobusovou, vlakovou a pražskou integrovanou dopravou. Ve vzdálenosti cca 200 m od domu je vstup do známého parku Mirakulum, který nabízí 10 hektarů originální zábavy a volnočasových aktivit nejen pro děti.

Konečná cena za byt je 3.799.000,-Kč.

Pokud by Vás byt zaujal, kontaktujte mě prosím na tel. č. 773 556 554.

Sunny apartment 3 + kk with an area of ​​119m2 and a balcony.

The apartment consists of: entrance hall with staircase to the floor, storage room, living room with kitchenette, 2 bedrooms, 2 bathrooms (1x with bathtub and 1x with shower) and loggia.

Housing unit is located on the 3rd and 4th floor in the maintained house, which was approved after a total renovation in 2005. The house is insulated and has plastic windows. The windows of the apartment are oriented to the area with greenery and playground between the houses.

Milovice is a developing town about 35 km from Prague. The house is located on the outskirts of urban development. In the surroundings you will find all the civic amenities - a basic network of shops, services, government offices, schools, kindergartens, general practitioners and specialists, veterinary practices and branches of banks. Transport services are provided by bus, train and Prague integrated transport. At a distance of about 200 m from the house is the entrance to the famous Mirakulum Park, which offers 10 hectares of original entertainment and leisure activities not only for children.

The final price for the apartment is 3.799.000, -CZK.

If you are interested in the apartment, please contact me on the phone number 00420 773 556 554.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580307
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha119
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.